Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vieme prví! Jasmina a Rytmus sú už svoji... Na svadbe spievala Dara!

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský sú už svoji. Na svadbe šokujúco spievala raperova ex Dara Rolins. Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský sú už svoji. Na svadbe šokujúco spievala raperova ex Dara Rolins. (Zdroj: SITA/Pixabay.com/Instagram/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - A už sú svoji! Štyri mesiace po tom, čo Patrik Rytmus Vrbovský (42) pokľakol pred Jasminu Alagič (29) a ona mu povedala svoje "áno", dvojica toto slovo zopakovala aj pred oltárom. Supertajná svadba sa konala v sobotu v priestoroch kaštieľa v Tomášove, ktorý je známy vďaka celebritným svadbám. To však ani zďaleka nie je všetko. Ako sme sa dozvedeli, večernej zábavy sa dokonca zúčastnila aj raperova ex Dara Rolins (46), ktorá čerstvým novomanželom zaspievala!

Obrad sa konal o 14:00 v záhrade kaštieľa. Pozvaných bolo takmer dvesto hostí, a tak sa to, že dvojica svadbu utajila, dá nazvať menším zázrakom. Informácie o tom, že z Jasminy a Rytmusa sú manželia, sa prevalili až v nedeľu. „Všetci hostia mali prísny zákaz hovoriť o tom, že sa berú. Nemohli sme dokonca ani pridávať príspevky na žiadne sociálne siete,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja, ktorý sa sobotnej veselice zúčastnil.

Dvojica na svojom veľkom dni rozhodne nešetrila, o čom svedčí už skutočnosť, že sa sobáš aj žúrka po ňom konali v spomínanom kaštieli. Nechýbalo množstvo drahého alkoholu, na výber hostia mali, aj čo sa jedla týka. Počas celého dňa sa podávalo niekoľko chodov, k dispozícii boli aj švédske stoly s krevetami, špeciálnymi vegánskymi, morskými či fitness pochúťkami. Manželia však nezapreli svoje korene, a tak sa v cateringu našli i špeciálne rómske či balkánske jedlá.

„Organizácia bola neskutočná, po vrecku sa veru buchli poriadne,“ dodal náš zdroj s tým, že na počudovanie mnohých sa namiesto tradičných sladkých dezertov objavili šunkovo-syrové torty, údajne na želanie nevesty. Výnimkou bola iba svadobná s niekoľkými poschodiami. Nikoho však neprekvapí fakt, že Jasmina mala na sebe luxusnú čipkovanú róbu z dielne svojej dvornej návrhárky a kamarátky Jany Pištejovej, ktorá vraj bola svadobným darom. To, kto obliekal Patrika, však známe nie je.

O Jasminine šaty sa postarala jej kamarátka, módna návrhárka Jana Pištejová.
Zobraziť galériu (4)
O Jasminine šaty sa postarala jej kamarátka, módna návrhárka Jana Pištejová.  (Zdroj: Instagram J.A.)

O najväčší šok na svadbe sa zrejme postaral večerný program. Hoci medzi pozvanými nechýbalo množstvo tvárí česko-slovenského šoubiznisu a na svadbe okrem Vrbovského priateľov raperov zahrala napríklad kapela Kmeťoband, len málokto čakal, že sa na žúrke objaví raperova ex Dara Rolins. „Veľa ľudí bolo prekvapených, nečakali ju tam. Doslova im padali sánky. S Rytmusom sa ale tvárili, akoby boli starí kamaráti a dokonca si dali spoločný duet Párty DJ. Dara im s úsmevom srdečne zagratulovala a po vystúpení jej zrazu nebolo,“ povedal náš zdroj s tým, že o Darinej účasti sa na svadbe šepkalo ešte dlho po tom, čo odišla.

Dara sa vraj na svadbe správala mimoriadne srdečne.
Zobraziť galériu (4)
Dara sa vraj na svadbe správala mimoriadne srdečne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac detailov z veľkého dňa síce zatiaľ známych nie je, no keďže dvojica je na sociálnych sieťach aktívna, dá sa očakávať, že onedlho zo svadby odhalia viac. Keď sme sa ich pokúšali kontaktovať, na naše otázky ani jeden z nich nereagoval. Na druhej strane, po honosnej žúrke si treba vydýchnuť a v tom čase si zrejme užívali pokoj v súkromí, prípadne hodinu jogy s Fredym Ayisim, ktorá bola zabezpečená aj pre hostí, ktorí v kaštieli prespali. Jasmine a Rytmusovi k svadbe srdečne gratulujeme a prajeme veľa šťastia a lásky v spoločnom živote.

Vám, milí čitatelia, prajeme veselý prvoaprílový deň. Tento článok je fikcia a v ňom uvedené informácie sa nezakladajú na skutočnosti :)

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu