Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jasmina a Rytmus sa tešia z bábätka: Takto im to s drobčekom pristane!

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Radosť z ich tvárí priam srší. Jasmina Alagič (29) a Patrik Rytmus Vrbovský (42) majú dôvod na obrovskú radosť. Včera do ich rodiny pribudol nový člen. Malý chlapček, ktorý roztopil aj drsný výraz v raperovej tvári. Spoločným záberom s bábätkom sa zaľúbenci pochválili na sociálnej sieti, pričom moderátorka je šťastím bez seba. S drobčekom im to mimoriadne pristane!

Jasmina Alagič sa už čoskoro stane mamou prvého potomka, ktorého porodí svojmu partnerovi Patrikovi. Malý bengoro, ako ho nazvala Bosnianka, by mal na svet prísť niekedy začiatkom leta. Budúci rodičia sa už svojho pokladu nevedia dočkať. Zatiaľ im však robí radosť niekto iný.

Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský sa už čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský sa už čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Moderátorkina sestra Alexandra totiž v utorok priviedla na svet rozkošného chlapčeka, a tak drobca Vrbovského bude čakať malý bratranec a parťák. Jasmina má obrovskú radosť, čo dala najavo aj svojim fanúšikom prostredníctvom Instagramu.

„Som teta!!! A nezmôžem sa na viac slov, iba že som nekonečne šťastná a milujem moju rodinu a nášho nového člena. Tetkina ljubav, (tetina láska, pozn. red)" napísala Alagič k spoločnému záberu s Paťom a malým uzlíčkom šťastia. Už teraz je jasné, že dvojici rodičovstvo mimoriadne pristane a ich radosť bude už o pár mesiacov niekoľkonásobná. Čerstvej mamine gratulujeme.

Nateraz dvojici robí obrovskú radosť synovček.
Zobraziť galériu (6)
Nateraz dvojici robí obrovskú radosť synovček.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu