Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nová láska Patrície Vittekovej: Zistili sme, kto je záhadný zajačik!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Nedá sa nevšimnúť, ako Patrícia Vitteková (39) v poslednej dobe doslova žiari. A podľa toho, čo kráska v inotajoch prezrádza na sociálnej sieti, to vyzerá, že za jej šťastným úsmevom sa skrýva muž. Ide o tohto mladíka!

Bývalá partnerka jedného z našich špičkových futbalistov sa svoje súkromie snaží chrániť. Keď však príde na sociálne siete, Vitteková si práve tam často otvorí srdce a podelí sa s tým, čo ju trápi, alebo naopak, teší. Inak to nebolo ani v jednom z jej posledných príspevkov.

Na svojom Instagrame zverejnila záber, na ktorom je pohľadný mladý muž a brunetka ho drží za ruku. I keď záhadnému mladíkovi nie je vidieť do tváre, usvedčilo ho výrazné tetovanie na ramene. Podľa neho ide o Tomáša (27), ktorého Vitteková už niekoľkokrát spomenula aj na svojom profile. Na otázku, či ide medzi nimi o romantický vzťah, síce Patrícia reagovať nechcela, no mladík ju už neraz obdaroval hriešne drahou kyticou ruží, či balónmi v tvare srdca.

Nová láska Patrície Vittekovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.V.)

Brunetka má za sebou niekoľko nevydarených vzťahov, no súdiac podľa pokoja a šťastia, ktoré v poslednom čase vyžaruje z jej fotografií a tváre, sa jej snáď konečne podarilo nájsť tú pravú lásku.

Viac o téme: PriateľPatrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu