Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Lucia Siposová (38) v posteli s o 15 rokov mladším: Sexuálne hrátky sa milencovi vypomstili... Nakazila ho TÝMTO!

Lucia Siposová prežila trápne chvíle pri natáčaní. Zobraziť galériu (6)
Lucia Siposová prežila trápne chvíle pri natáčaní. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Herečka a speváčka Lucia Siposová v susedných Čechách hviezdi v komédii Čierne vdovy. V seriáli nie je núdza ani o posteľové scény a jednej z nich sa nevyhla ani brunetka. Scéna sa síce vydarila, no Lucia sa po skončení natáčania cítila poriadne trápne.

Sexi herečka si v seriáli strihla posteľnú scénu s o pätnásť rokov mladším hereckým kolegom Markom Lamborom (23). Lucia sa priznala, že erotické scény a nahota pred kamerami nepatria k jej obľúbeným, no kvôli českému seriálu, v ktorom hrá jednu z hlavných postáv, museli ísť všetky zábrany bokom. Obaja herci sú však ozajstní profesionáli a natáčanie intímnych scén nakoniec dopadlo na výbornú. Problém nastal až neskôr. Herečka totiž zanechala kolegovi nepríjemný suvenír.

Lucia Siposová (38) v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Prima)

„Bola som chorá, mala som chrípku a tušila som, že to odo mňa pri tej blízkosti Marek chytí," prezradila Lucia svoje obavy. Tie sa neskôr skutočne naplnili a seriálový milenec skončil s rovnakou diagnózou. „Bolo mi potom viac trápne, že som ho nakazila, než to, že spolu točíme posteľové scény." Kolegovi sa už počas natáčania ospravedlňovala.

Mladý herec však bol však viac rozhodený práve zo šteklivých scén. „Pred štábom som predstieral, že je to predsa moja práca, ale vo vnútri som bol roztrasený. Našťastie bola Lucia veľmi ústretová," pochvaľoval si spoluprácu so Slovenkou Marek.

Viac o téme: Lucia SiposováMarek Lambora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu