Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská herečka totálne strápnila Kandráča: Uštipačné urážky na adresu jeho vzhľadu!

Lucia Siposová a Kristína Greppelová Zobraziť galériu (4)
Lucia Siposová a Kristína Greppelová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak tá mu teda naložila! Hoci má hudobník Ondrej Kandráč (39) množstvo fanúšičiek, ktoré by ho najradšej mali doma, Krístínu Greppelovú (33) jeho výzor zrejme až tak neoslovil. Najnovšie ho totiž urazila rovno pred televíznou kamerou a veru, toto by sa ľahko zrejme nepočúvalo žiadnemu mužovi.

Herečka sa v najnovšej epizóde jojkárskej relácie Všetko čo mám rád rozhovorila o tom, že má zvláštnu slabosť pre veci, ktoré nie sú práve pekné. „Ja mám rada škaredé veci. Lebo existujú tak škaredé veci, že vám je ich až ľúto, až ich potom milujete,“ vysvetľovala moderátorom šou a svojej hereckej kolegyni Lucii Siposovej.

„Ja som si kúpila terénne auto. Škaredé je ako noc. Ale tak je škaredé, že až ho ľúbim. Mopslík, áno? Však to je tak škaredé zvieratko, že až by som mu polievku navarila. To je jediný pes podľa mňa, ktorý pije ústami aj očami. Je mi to tak ľúto, že ho až ľúbim,“ pokračovala vo vymenovávaní škaredých vecí, ku ktorým má pre ich vzhľadovú „vadu“ vzťah.

Ondrej Kandráč si od Kristíny Greppelovej odniesol urážlivú poznámku.
Zobraziť galériu (4)
Ondrej Kandráč si od Kristíny Greppelovej odniesol urážlivú poznámku.  (Zdroj: TV JOJ)

Po chvíľke odmlky sa zadívala na Ondreja Kandráča, ktorého zaskočila pomerne urážlivou poznámkou. „Aj ty sa mi vlastne páčiš,“ povedala, čím naznačila, že hudobník podľa nej nespĺňa kritériá atraktivity. Komentár prekvapil aj Luciu. „Prepáčte, pre tých blbších – že on je taký škaredý, až je pekný?“ zaujímala sa, no Kristína sa odpovede našťastie radšej zdržala. .

Viac o téme: Lucia SiposováKristína GreppelováVšetko čo mám rádOndrej Kandráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu