Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvodná jojkárka zhodila oblečenie: Pozrite, ako vyzerá v sexi bikinách!

Lucia Siposová Zobraziť galériu (6)
Lucia Siposová (Zdroj: TV JOJ)

CYPRUS - Vytasila svoje ženské zbrane! Slovenská herečka Lucia Siposová (36), ktorú diváci môžu poznať z jojkárskych seriálov Divoké kone či Prázdniny, mnohým fanúšikov v týchto dňoch vyrazila dych. Charizmatická brunetka totiž zahodila oblečenie a ukázala sa v sexi bikinách. Pozrite na to chrumkavé telíčko!

Herečka Lucia Siposová je divákom známa nielen z jojkárskych seriálov, ale aj z filmov českého režiséra Filipa Renča či markizíckej šou Tvoja tvár znie povedome. Krásna brunetka v týchto dňoch potešila najmä svojich mužských fanúšikov. Na sociálnu sieť totiž pridala poriadne sexi záber.

Ten vznikol na ostrove Cyprus v prístavnom meste Larnaka, kde si aktuálne umelkyňa užíva dovolenku. Horúce počasie a voda donútili herečku zhodiť vrstvy oblečenia a obliecť sa do zvodných plaviek, v ktorých odhalila svoje prednosti. V bodkovanej podprsenke brunetka ukázala nielen výstavný dekolt, ale aj ploché bruško, ktoré jej nejedna rovesníčka môže závidieť.
 
„Toto som potrebovala... November, pravdepodobne najteplejšie miesto v Európe, práve teraz,“ napísala herečka k fotografii, ktorou vyrazila dych nejednému mužovi. Veď pozrite sami!

 

Toto som potrebovala...November, probably warmest place in Europe right now #larnaca

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Siposova (@luciasiposova),

 

Viac o téme: Lucia Siposová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu