Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V auguste hlásila rozvod a teraz? Markizáčka čaká s manželom prvé dieťa!

Bývalá farmárka sa stane prvý raz mamou! Zobraziť galériu (8)
Bývalá farmárka sa stane prvý raz mamou! (Zdroj: Instagram E.Z.)

BRATISLAVA - V auguste 2018 sa bývalá farmárka Eva Zelníková (24) vydala. A hoci jej minulý rok všetci gratulovali k prvému výročiu, ju zmáhal smútok a dokonca sa skloňovalo slovo rozvod. Manželstvo sa jej však napokon podarilo zachrániť a na sviatok všetkých zamilovaných sa podelila o nádhernú novinku. Stane sa z nej mama!

Evu Zelníkovú si diváci televízie Markíza pamätajú z reality šou Farma. Blondínka sa ukázala v deviatej sérii. Momentálne pracuje ako manažérka a má aj svoj vlastný obchod s módou. Už čoskoro si však vyskúša najkrajšiu rolu v živote ženy a stane sa z nej mama.

Eva Zelníková prezradila sladké tajomstvo.
Zobraziť galériu (8)
Eva Zelníková prezradila sladké tajomstvo.  (Zdroj: Instagram E.Z.)

V roku 2018 si povedala áno s Matúšom Strážnickým. Minulý rok jej fanúšikovia gratulovali k prvému výročiu, no Eva vtedy verejnosť šokovala krízou a dokonca sa v jej prípade skloňoval aj rozvod. Všetko však napokon dobre dopadlo a problémy si s manželom vydiskutovali. Teraz sa totiž tešia na krásne obdobie rodičovstva.

Radostnou správou sa pochválila exfármarka na svojom instagramovom profile a vybrali si skutočne krásny dátum na prezradenie sladkého tajomstva. „Krásneho Valentína všetkým. My už svoj valentínsky darček máme. Pán Božko nám s Matúšom požehnal ten najkrajší. Naša tretia tohtoročná novinka. 4 roky vzťahu a tvrdej práce za nami, najvyšší čas užiť si materskú. Už nech si medzi nami láska, tešíme sa na teba," napísala Eva k záberu, kde je už jasne viditeľné tehotenské bruško.

Eva Zelníková s manželom Matúšom sa už čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (8)
Eva Zelníková s manželom Matúšom sa už čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: Instagram E.Z.)

Exfarmárka sa už na bábätko veľmi teší, keďže ide o jej prvé tehotenstvo. Evy sme sa opýtali, ako to oznámila svojmu manželovi a samozrejme na jeho reakciu. „Manžel sa bábätku, samozrejme, nesmierne tešil. Keďže pochádza z Oravy a tam sú veľké rodiny bežné, už dlho po dieťatku túžil. Oznámila som mu to na jeho narodeniny," povedala budúca mamička pre Topky. Ako nám prezradila pohlavie bábätka zatiaľ nevedia. Hoci by ich potešil prvý chlapček, v konečnom dôsledku si želajú najmä to, aby bolo dieťatko zdravé. Ani nad menami zatiaľ neuvažovali. 

Kým niektoré tehotné ženy zažívajú silné ranné nevoľnosti, Eva má to šťastie, že sa jej vyhli. Popravde, z tehotenstva som mala trocha obavy, ale zatiaľ je to nad moje očakávania. Prvé tri mesiace som síce mala ľahké ranné nevoľnosti a schudla som tri kilá, ale tie veľmi rýchlo prešli, chute sa mi zmenili tiež pozitívne, a to celkom diétne," hovorí s úsmevom sympatická blondínka, ktorej na kilá chutia citrusy a ľahšie jedlá. Neprejedám sa, lebo ma potom tlačí bruško, taktiež sladké mi zatiaľ nechutí, takže ideálny stav," smeje sa exfarmárka a zároveň dodáva, že na bábätko sa už veľmi teší celá rodina. 

Eva Zelníková oznámila manželovi radostnú správu na jeho narodeniny.
Zobraziť galériu (8)
Eva Zelníková oznámila manželovi radostnú správu na jeho narodeniny.  (Zdroj: Archív E.Z.)

 

Viac o téme: Eva Strážnická Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu