Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

BabyBOOM v našom šoubiznise: Aj tieto dve známe Slovenky sú v tom!

V slovenskom šoubiznise sa s deťmi roztrhlo vrece. Zobraziť galériu (8)
V slovenskom šoubiznise sa s deťmi roztrhlo vrece. (Zdroj: Instagram L.B. a T.Ž.)

BRATISLAVA - Kto sa počas Valentína odhodlá zavítať na sociálne siete, musí počítať so stovkami príspevkov s ružami, bonboniérami či žiadosťami o ruku, ktoré si partneri ušetrili práve na "romantický" dátum. Zdá sa však, že tento rok sa na Slovensku objavil aj nový trend a hneď niekoľko známych dám sa pochválilo tehotenskými bruškami. V TOM sú aj tieto dve krásky!

Herečka a speváčka Lucia Bugalová (32) a fitnesska Tatiana Žideková nemali na prvý pohľad nič spoločné. Aspoň doteraz. Včera sa totiž obe pochválili rastúcimi bruškami, ktoré sa im už nejaký čas úspešne darilo skrývať. Nové prírastky by podľa všetkého mali prísť na svet v lete.

Pre Tatianu je to prvé tehotenstvo a s partnerom, futbalistom Michalom Mravcom (31) sa na bábätko veľmi tešia. „S Miškom sa tomuto votrelčekovi tešíme už zopár mesiacov, no čakali sme na ten správny moment.“ Dvojica si pre zdieľanie ich šťastnej novinky vybrala práve sviatok zamilovnaých.

BabyBOOM v našom šoubiznise:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram T.Ž.,)

Lucia Bugalová je tehotná už po druhýkrát a tak k synčekovi Emanuelovi (1) o chvíľu pribudne braček alebo sestrička. Ako sympatická blondínka vtipne okomentovala svoju fotku, nechcela byť tehotná sama, a už teraz plánuje materskú v spoločnosti ostatných kolegýň, ktoré čakajú mamičkovské povinnosti. „Dúfam, že budeme chodiť spolu na kávičky s našimi deťmi a nebudeme sa doma nudiť.“

BabyBOOM v našom šoubiznise:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

A veru, bude si z koho vyberať, keďže to vyzerá, že v slovenskom šoubiznise sa s deťmi roztrhlo vrece.

Viac o téme: Tatiana ŽidekováLucia Dugalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu