Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pol roka po pôrode sa pýši štíhlou postavičkou: Slovenská herečka ukázala bruško!

Lucia sa môže pýšiť štíhlou postavičkou. Zobraziť galériu (8)
Lucia sa môže pýšiť štíhlou postavičkou. (Zdroj: Instagram L.B.)

BRATISLAVA – Slovenská herečka a speváčka sa doma teší z dvoch krásnych ratolestí. So svojím manželom má synčeka Emanuela a dcérku Amálku. Dievčatko priviedla Lucia Bugalová (33) na svet začiatkom augusta. Na svojom vzhľade si dala záležať a pol roka po pôrode sa pochválila postavičkou, ktorú by jej nejedna žena mohla závidieť.

Lucia Bugalová, ktorá bola ľuďom viac známa pod svojím dievčenským priezviskom Molnárová, sa teší z dvoch krásnych detičiek. Obe dokonca čakala v tom istom čase, ako jej dvojička Petra Malachovská. Sympatická blondínka sa v auguste pochválila záberom z pôrodnice a svetu predstavila svoju dcérku Amálku. Malému Emanuelovi tak pribudla rozkošná sestrička.

Teraz, len necelého pol roka po pôrode, sa dvojnásobná mama pochválila záberom spred zrkadla. Začala totiž na sebe makať a výsledky je rozhodne vidieť. Lucia sa totiž môže pochváliť štíhlou postavou a plochým bruškom. Tehotenským kilám tak dala nadobro zbohom a vyzerá skvele. A ako sa zdá, s cvičením nemá v pláne prestať. Koniec-koncov, aj vďaka pohybu má takú postavu, že len málokto by tipoval, že dala život dvom deťom.

Lucia sa pol roka po pôrode pýši štíhlou postavičkou.
Zobraziť galériu (8)
Lucia sa pol roka po pôrode pýši štíhlou postavičkou.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Viac o téme: Lucia Bugalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu