Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovská hanba Knechtovej superstaristu: Opitý ako doga sa vešal po misske! Nič si nepamätá

Petr Borkovec Zobraziť galériu (6)
Petr Borkovec (Zdroj: Instagram P.B.)

BRNO – Urobil si poriadnu hanbu! Exsuperstarista Petr Borkovec (19), ktorý sa na verejnosti pretriasal najmä vďaka vzťahu s Katarínou Knechtovou (37), má zrejme vážne problémy s alkoholom. O tom, že si rád vypije, sa hovorilo dávnejšie. Mal to byť dokonca aj jeden z dôvodov na rozchod. Tentoraz však zašiel poriadne ďaleko a opil sa ako doga!

Pred prá dňami sa Borkovec zúčastnil na vyhlasovaní kráľovnej krásy v Českej republike. Miss Czech Republic 2019 sa konala vo štvrtok 7. februára a mladík sa na afterpárty poriadne odviazal. O tom, že si aj v minulosti pred Superstar rád vypil, sa už hovorilo. A táto „záľuba“ prerástla do poriadneho problému. Na misske toho vypil totiž tak veľa, že si svoje správanie ani nepamätá.

Na českej miss sa poriadne opil.
Zobraziť galériu (6)
Na českej miss sa poriadne opil.  (Zdroj: Instagram P.B.)

Podľa portálu extra.cz to totiž prehnal so „živou vodou“ natoľko, že sa doslova vešal po jednej z krásnych finalistiek. A to mal byť len vrchol ľadovca. Počas večera vraj hovoril aj akýmsi nezrozumiteľným jazykom. „Celú dobu tam poletoval a tliachal čosi v reči, ktorej tam nikto nerozumel. Je z Třinca, takže to je pravdepodobne nejaké ich nárečie. Ku koncu už skoro nemohol hovoriť a bol rád, keď ho niekto vytiahol von fajčiť, aby sa nadýchal čerstvého vzduchu,“ povedal o Borkovcovom správaní zdroj extra.cz.

Ani to však zďaleka nie je všetko. Petr sa strápnil ešte viac, keď fotografom prítomným na akcii rozprával o tom, ako chystá koncertom s miláčikom tínedžeriek, Justinom Bieberom. Keď sa ho však na túto informáciu pýtali z redakcie Extra, netušil o čo ide. „Vôbec neviem, o čom to hovoríte, toto si ani náznakom nepamätám,“ vyjadril sa Borkovec. Nepriamo tým tak priznal, že vypil viac, ako by sa na mladého nádejného speváka patrilo. Takýmto tempom skôr skončí na záchytke, než na pódiu za mikrofónom.

Alkohol mal byť aj jedným z dôvodov na rozchod s Knechtovou.
Zobraziť galériu (6)
Alkohol mal byť aj jedným z dôvodov na rozchod s Knechtovou.  (Zdroj: Instagram P.B.)

Viac o téme: Petr Borkovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu