Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takto sa skončil Ples v opere 2019: Džentlmen Kollár zbieral dcére šaty zo zeme, Černý nechal ženu samu vo dverách!

Gentleman Boris Kollár pomáhal dcére so šatami, herec Vlado Černý nechal manželku stáť medzi dverami. O chvíľu sa k nej vrátil. Zobraziť galériu (14)
Gentleman Boris Kollár pomáhal dcére so šatami, herec Vlado Černý nechal manželku stáť medzi dverami. O chvíľu sa k nej vrátil. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská smotánka sa v sobotu zabávala na prestížnom 19. ročníku Plesu v opere, ktorý mal rovnako ako aj po iné roky, charitatívny rozmer. Mnohé známe tváre prijali pozvanie a prišli podporiť myšlienku inkluzívneho vzdelávania detí. Osobnosti sa zabávali do noci. No všetko sa raz končí a inak to nebolo ani s udalosťou, ktorá otvorila plesovú sezónu na Slovensku.

Prišli, plesali, podporili dobrú vec a pobrali sa domov. Mnohé známe osobnosti zo Slovenska sa v sobotu zúčastnili na najprestížnejšej udalosti - Plese v opere. Vďaka ich účasti je možné podporiť inkluzívne vzdelávanie detí. Ako sa však hovorí, všetko dobré raz skončí a nebolo to inak ani v prípade 19. ročníka prestížneho plesu. V noci sa slovenská smotánka pomaly začala poberať domov a nezaobišlo sa to bez zádrhov.

Multiotecko Boris Kollár sa ukázal pri odchode ako pravý džentlmen. Keďže jeho dcéra Alexandra si dávala veľký pozor na šaty, aby si ich nezničila, pri odchode si ich musela „podchytiť". A s ich zbieraním zo zeme jej pomohol práve podnikateľ.

Boris Kollár ako pravý gentleman pomohol svojej dcére so šatami.
Zobraziť galériu (14)
Boris Kollár ako pravý gentleman pomohol svojej dcére so šatami.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Chvíľku osamote si zasa užila manželka herca a riaditeľa Divadla Astorka Korzo 90 Vlada Černého, Iveta. Tú totiž herec na moment opustil a nechal ju vo dverách samu, kým on vybehol z divadla. Bolo to však len na chvíľu, kým, pravdepodobne, zohnal odvoz a potom sa k svojej žene vrátil. 

Vlado Černý nechal svoju ženu vo dverách samú.
Zobraziť galériu (14)
Vlado Černý nechal svoju ženu vo dverách samú.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nepriazeň počasia zasa potrápila Václava Miku, manažéra a politika, s jeho partnerkou Kristínou. Okrem toho, že popŕchalo, fúkal aj nepríjemný vietor a slová odviati vetrom tak v ich prípade nadobudli nový rozmer.

Odviati vetrom nadobudlo nový rozmer, keď takmer odfúklo Václava Miku s partnerkou.
Zobraziť galériu (14)
Odviati vetrom nadobudlo nový rozmer, keď takmer odfúklo Václava Miku s partnerkou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Boris KollárVlado ČernýPles v opere 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu