Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka, ktorá žila na úteku s mafiánom: Konečne ukázala synov... Podobajú sa na otca?!

Pred časom úspešná herečka Zuzana Marošová. Zobraziť galériu (6)
Pred časom úspešná herečka Zuzana Marošová. (Zdroj: Facebook ZM)

PRIEVIDZA - Zuzana Marošová je naspäť na Slovensku už jeden a pol roka a zdá sa, že opäť vytvorila zázemie nielen pre seba, ale aj pre svojich synov. Počas vianočných prázdnin sa obom venovala naplno a spoločne sa vybrali lyžovať. Herečka tak konečne ukázala oboch synov!

Zuzana Marošová je definitívne späť na Slovensku. Tu si odznova zariaďuje život a buduje novú kariéru. Po tom, ako sa rozišla so svojím manželom, medzinárodne hľadaným Karolom Mellom, odišla z Belize a vrátila sa na Slovensko aj so svojimi dvomi synmi Ivanom Olegom (12) a Markom Radom (6), ktorých má práve s Mellom.

Na rodnej hrude sa rozhodla začať úplne od začiatku. Najskôr sa síce zjavila na televíznych obrazovkách, no divákov tento comeback nepotešil a herečka sa tak chtiac-nechtiac rozhodla kariéru zavesiť na klinec. Marošová sa preto rozhodla vybrať smerom, ktorý využívala na obživu už v Belize. V rodnej Prievidzi našla uplatnenie ako trénerka skupinových cvičení vo fitness centre. To patrí miestnemu podnikateľovi Richardovi Markovi, s ktorým Marošová údajne randí už dlhší čas.

Herečka, ktorá žila na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook Z.M.)

Vyzerá to, že bývalá herečka sa športu nevenuje iba v práci, no vedie k nemu aj svojich synov. Cez Vianoce si spoločne vyšli na lyžovačku a rodinné chvíle zvečnila aj na fotkách. Marošová tak po prvýkrát poodhalila súkromie a pochválila sa oboma synmi, ktorých doteraz na verejných fotkách a sociálnych sieťach neprezentovala.

Obaja chlapci vyzerajú veľmi šťastne a svojím vzhľadom sa ponášajú práve na svoju mamu. Blondínka tak môže byť spokojná, keďže, ako sa zdá, sa pokúša svojho bývalého manžela zo svojho nového života vytesniť a nadobro sa striasť kontroverznosti, ktorú jej život s obvineným údajným vrahom štyroch ľudí priniesol.

Viac o téme: Zuzana Marošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu