Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka na úteku: Žila s mafiánom... Aha, o čo sa teraz snaží!

Zuzana Marošová v šou Všetko čo mám rád Zobraziť galériu (10)
Zuzana Marošová v šou Všetko čo mám rád (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dlhých 11 rokov strávila herečka Zuzana Marošová na úteku s hľadaným Karolom Mellom. Ten má podľa polície na krku štyri vraždy, no blondínka celý čas stála pri ňom a porodila mu dvoch synov. Minulé leto sa však vrátila na Slovensko už ako rozvedená. A všemožne sa snaží Mella vymazať zo svojho života.

Zuzana Marošová sa narodila 7. augusta 1981 a veľmi rýchlo sa začala orientovať umeleckým smerom. Vyštudovala konzervatórium a neskôr VŠMU, stala sa členkou Národného divadla. Na Novej scéne si zahrala sladkú Sugar v muzikáli Niekto to má rád horúce a vyzeralo to, že je úžasným talentom svojej generácie. 

Lenže potom stretla Karola Mella. Podľa polície ide o prievidzského mafiána, ktorý má na krku štyri vraždy. V čase, keď utekal zo Slovenska, sa hovorilo o dvoch ľuďoch, ktorí skonali jeho rukou. Napriek tomu herečka utiekla s ním a bojovala za jeho nevinu. Dokonca mu porodila dvoch synov a vydala sa za neho. Posledných šesť rokov pred návratom domov strávila Zuzana s Karolom v Belize, kde boli členmi miestnej smotánky. 

Zuzana Marošová robila v Belize modelku, choreografku a fitnes trénerku.
Zobraziť galériu (10)
Zuzana Marošová robila v Belize modelku, choreografku a fitnes trénerku.  (Zdroj: ambergristoday.com/Facebook)

Po svadbe sa Marošová hrdo hlásila k priezvisku Mello aj na sociálnych sieťach.
Zobraziť galériu (10)
Po svadbe sa Marošová hrdo hlásila k priezvisku Mello aj na sociálnych sieťach.  (Zdroj: Internet/oliverarusuphoto.com)

Pred rokom sa Zuzana vrátila na Slovensko, no svoj osobný život nechcela komentovať. Až po trištvrte roku priznala, že sú s Mellom rozvedení. A snaží sa ho dôkladne vymazať zo svojho života. Dnes by ste ju pod menom Zuzana Mello hľadali na internete márne. Profily na sociálnych sieťach si zmenila na Zuzana Marošová alebo Zuzana Maroš a vymazala aj všetky fotografie svedčiace o jej živote v Belize. Po tom, čo s hľadaným zločincom strávila 11 rokov, ale ľudia určite nezabudnú... 

Slovenská herečka na úteku:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook ZM)

Za vyše 12 mesiacov od jej návratu sa herečka objavila iba na Jojke, najprv v Inkognite a toto jej vystúpenie vyvolalo veľkú vlnu nevôle. Potom účinkovala v šou Všetko čo mám rád a zahrala si epizódnu postavu v seriáli Semafor. 

Slovenská herečka na úteku:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana Marošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu