Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna Slovenka pôjde pod čepiec: Zásnuby na snehu pol roka po pôrode!

Silvia Križanová Zobraziť galériu (8)
Silvia Križanová (Zdroj: Instagram S.K.)

ŽDIAR - Obdobie Vianoc, rozlúčka so starým rokom a vítanie toho nového väčšinou praje vzťahom a mnohí muži si uvedomia, že je ten správny čas pokľaknúť pred svoju vyvolenú. To je aj prípad krásnej finalistky Miss Universe 2009, Silvie Križanovej (31), ktorá sa prstienka dočkala v zasneženej krajine pol roka potom, ako svojmu partnerovi porodila synčeka.

Prvý január predstavuje nový začiatok v mnohých smeroch. To si zrejme pomyslel aj partner modelky, tatér Tomáš Tome Grbavčic. Ten si pre svoju polovičku, modelku známu ako Sisa Kr., pripravil nádherné prekvapenie v ešte krajšom a vskutku romantickom prostredí.

V Ždiari strávila Silvia Križanová s priateľom Silvester.
Zobraziť galériu (8)
V Ždiari strávila Silvia Križanová s priateľom Silvester.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Koniec roka oslavovala modelka a blogerka v zasneženej krajine lyžiarskeho strediska Ždiar. Rozlúčila sa so starým rokom, ktorý jej priniesol ten najkrajší titul, aký žena môže dostať – mama. Posledný májový týždeň priviedla na svet synčeka Tomáška, ktorý sa teší zdraviu.

Na druhej strane však nový rok privítala s otvorenou náručou a ligotavým prsteňom na ruke. Prvého januára pred brunetku pokľakol jej dlhoročný priateľ a požiadal ju o ruku. Šťastná budúcu nevesta sa s radostnou novinkou podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila svoju ruku ozdobenú snubákom.

1.1.2019 je pre Silviu Križanovú už navždy zapamätateľný.
Zobraziť galériu (8)
1.1.2019 je pre Silviu Križanovú už navždy zapamätateľný.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia KrižanováTomi Grbavčic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu