Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská bolesť slovenskej krásky: Brat (†19) jej zomrel dva dni po narodeninách!

Silvia križanová Zobraziť galériu (7)
Silvia križanová

BRATISLAVA - Finalistka Miss Universe 2009 Silvia Križanová (31) prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Pred pár mesiacmi sa prvýkrát stala mamou a začiatkom roka povedala áno svojmu partnerovi Tomášovi. Vo februári si však, naopak, pripomína veľmi smutnú udalosť.

Silvia Križanová má za sebou niekoľko krásnych mesiacov. V máji minulého roka porodila svojho prvého synčeka Tomiho a o pol roka neskôr nasledovala žiadosť o ruku od jej partnera. A aj keď väčšinu času vidieť krásku so širokým úsmevom na tvári, v jej živote je aj trpká spomienka, ktorú si modelka každoročne pripomína. Pred sedemnástimi rokmi totiž tragicky prišla o svojho staršieho brata Martina (†19).

Obrovská bolesť slovenskej krásky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Martin zomrel po tom, ako počas študentských osláv len dva dni po svojich 19. narodeninách nešťastne vypadol z okna internátu. Zranenia boli, bohužiaľ, pre Martina osudné. Silvia tak každoročne vo februári pripomína nielen jeho pomyselné narodeniny, ale aj tragické výročie smrti. „Všetko najlepšie do neba," napísala v angličtine pozdrav svojmu súrodencovi a pridala aj krásnu fotografiu z detstva.

„Boli asi 3 alebo 4 hodiny ráno. Zobudila som sa na divný pocit. V našej detskej izbe zostala jedna posteľ neodostlaná. Započula som divné hlasy z kuchyne. Mala som 14 rokov. Opatrne som vstala a išla sa pozrieť, čo sa deje. V kuchyni svietilo iba malé tlmené svetlo. Bolo tam až moc veľa ľudí. Moji rodičia a 2 cudzí chlapi. Pamätám si obrovskú baterku položenú na stole a kamenné výrazy všetkých. "Pošlite ju radšej spať". Vtom plač. Veľa plaču. Niekoľko nepretržitých hodín, dní, týždňov a mesiacov plaču. Mal 2 dni po 19. narodeninách. Nezabudnem,” opísala dávnejšie svoje spomienky na tragickú noc Silvia.

Viac o téme: Silvia Križanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu