Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Super tajná svadba v Markíze: Šóošovej sa to darilo skrývať mesiace!

Lenke Šóošovej sa svadbu darilo tajiť niekoľko dlhých mesiacov. Zobraziť galériu (5)
Lenke Šóošovej sa svadbu darilo tajiť niekoľko dlhých mesiacov. (Zdroj: FEMINITY)

BRATISLAVA - Na sklonku roka mnohí bilancujú uplynulých 12 mesiacov. Výnimkou nie je ani markizácka moderátorka Lenka Šóošová (42). No a pri odhaľovaní najkrajších zážitkov z roka 2018 odtajnila aj jedno veľké prekvapenie. Celé mesiace sa jej darilo skrývať, že sa vydala a dnes je z nej už pani Raimanová!

Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová má po svojom boku dlhé roky partnera Richarda Raimana. Porodila mu dvoch synov, no do svadby sa nikdy nehrnula. O to prekvapivejšie je odhalenie, ktoré na sklonku nového roka zverejnila. Už niekoľko mesiacov je totiž vydatou pani. Veľký deň sa konal v uplynulom roku. 

Markizáčka to prezradila na Instagrame, kde bilancovala rok 2018. A jednoznačne najvýraznejšou udalosťou uplynulých mesiacov bola práve svadba. „... A hoci som tento rok veľa stratila, našla som kopec odpovedí na otázky, ktoré mi dlho vírili v hlave, nazbierala som aspoň 100 zážitkov a moju ruku zdobí obrúčka, ktorá len potvrdila, že byť ženou jedného muža je mojím osudom. A som za to vďačná,“ napísala ku koláži fotiek Šóošová.

Tej sa tak svoj veľký deň darilo tajiť niekoľko dlhých mesiacov. Koláž, ktorú zverejnila, totiž obsahuje aj fotky zo svadby. No a podľa typu oblečenia, ktoré majú ženích a nevesta na sebe, je jasné, že sa ich deň D konal v teplých mesiacoch. Gratulujeme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bola to rýchla jazda!!! 12 mesiacov objavovania nových zákutí “duálneho” materstva 365 dní dobrodružstiev, ktoré ste občas od rána sledovali aj naživo 8760 hodín lásky na tretiu Aj vďaka tomuto roku však odštartujem rok 2019 múdrejšia, smelšia a odhodlanejšia robiť iba to, čo ma sýti dobrou náladou. S tými, čo mi energiu pomahaju kumulovať A hoci som tento rok veľa stratila, našla som kopec odpovedí na otázky, ktoré mi dlho vírili v hlave, nazbierala aspoň 100 kíl zážitkov a moju ruku zdobí obrúčka ktorá len potvrdila, že byť ženou jedneho muža je mojím osudom A som za to vďačná.. A tak idem s úsmevom a pokorou (bez "to do" listu ) prozreteľne čeliť všetkému, čo mi rok 2019 dopraje prajem vám rozprávkový rok 2019 plný lásky a zdravia (lebo nie sú samozrejmosťou) Nech vám úspech iných robí radosť a nech vás tešia maličkosti.. . #mamusalenusa #3R #raimanova #happynewyear #2019 #enjoy

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Šóošova (@lenkasoosova),

 

Viac o téme: Lenka Šóošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu