Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO z tajnej svadby markizáčky Šóošovej: TOTO sú jej svadobné šaty!

Lenka Šoóšová 
Zobraziť galériu (5)
Lenka Šoóšová (Zdroj: FEMINITY)

BRATISLAVA - Markizáčka Lenka Šóošová (42) nedávno všetkých prekvapila, keď bilancovala svoj rok 2018. Práve vtedy prezradila svetu, že je z nej šťastne vydatá pani a za muža si vzala svojho dlhoročného partnera Richarda Raimana, s ktorým má dvoch synov. Teraz sa pochválila snímkou v svadobných šatách, v ktorých vyzerala ako nádherná víla!

Lenka Šóošová patrí k stály tváram markizáckeho Telerána. Už dlhých 13 rokov tvorí pár s otcom svojich dvoch synov, Richardom Raimanom. Hoci spolu vychovávali Riška a Ronka, o tom, že by plánovali svadbu, sa nijako nehovorilo. Moderátorke sa to totiž podarilo tajiť celé mesiace.

S Richardom tvoria pár už dlhých 13 rokov.
Zobraziť galériu (5)
S Richardom tvoria pár už dlhých 13 rokov.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Až v posledný deň starého roka sa rozhodla bilancovať, aký bol a pochválila sa aj záberom zo svadby so svojím teraz už manželom. „... A hoci som tento rok veľa stratila, našla som kopec odpovedí na otázky, ktoré mi dlho vírili v hlave, nazbierala som aspoň 100 zážitkov a moju ruku zdobí obrúčka, ktorá len potvrdila, že byť ženou jedného muža je mojím osudom. A som za to vďačná,“ napísala vtedy Lenka k pridanej koláži fotografií.

Tentoraz pridala aj záber, na ktorom je vidieť jej svadobné šaty v plnej kráse a brunetka v nich vyzerá ako nežná víla. Ako prezradila pre portál markiza.sk, áno povedala svojmu mužovi v auguste v jednom z bratislavských kostolov. A pani Raimanovej to v jej svadobný deň mimoriadne pristalo.

Lenka Šóošová bola nádherná nevesta.
Zobraziť galériu (5)
Lenka Šóošová bola nádherná nevesta.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Lenka Šóošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu