Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pred 30 rokmi by ste krásnu slovenskú moderátorku nespoznali: Ona že je toto kučeravé chlapčisko?!

Lenka Šóošová Zobraziť galériu (4)
Lenka Šóošová (Zdroj: telkac.zoznam.sk)

BRATISLAVA - Pri príležitosti 30-ročného výročia Nežnej revolúcie boli sociálne siete doslova pod paľbou fotografií známych osobností, ktoré si zaspomínali, ako vyzerali v čase, kedy sloboda nebola takou samozrejmosťou, akou je dnes. Svoju vtedajšiu podobizeň zverejnila aj moderátorka Lenka Šóošová (43), ktorá poriadne prekvapila!

Lenka mala v čase revolúcie len 13 rokov a na módnu ikonu, akou je dnes, sa ani zďaleka nepodobala. Jediné, čo jej z tohto obdobia zostalo, sú jej charakteristické veľké hnedé oči. Po dlhých vlasoch však vtedy nebola ani stopa a moderátorka skôr vyzerala ako kučeravý chalan.

Na sociálnej sieti sa však našli aj takí, ktorým jej detský vzhľad nápadne pripomína jej synčeka Riška. „Ako cez kopirák,” napísala istá fanúšička, s čím brunetka súhlasila a uviedla, že jej záber z mladosti je presnou predlohou, ako bude Riško vyzerať, keď bude v rovnakom veku. 

Lenka Šóošová ukázala, ako vyzerala, keď mala iba 13 rokov.
Zobraziť galériu (4)
Lenka Šóošová ukázala, ako vyzerala, keď mala iba 13 rokov.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Z pubertiačky Lenky vyrástla krásna dospelá žena.
Zobraziť galériu (4)
Z pubertiačky Lenky vyrástla krásna dospelá žena.  (Zdroj: FEMINITY)

Mimochodom, čo sa Nežnej revolúcie týka, Lenka uviedla, že v tom čase si ešte neuvedomovala, čo sa deje. Bola preda len ešte iba dieťaťom. „Pred 30 rokmi, keď som mala 13, svet bol pre mňa gombička! V ten deň som nevedela, čo sa deje... Vnímala som to skôr cez detskú optiku. Až neskôr mi to bolo vysvetlené. Nezabúdajme na dôležité míľniky našej histórie... Rozprávajme sa s našimi deťmi, čo sa dialo aj čo sa deje. Nejeden z našich rodičov na námestiach sa vtedy zaslúžil o pád režimu. Neberme slobodu a demokraciu ako samozrejmosť,” odkázala sympatická moderátorka svojim sledovateľom a nemožno s ňou nesúhlasiť. 

Viac o téme: Lenka Šóošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu