Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozlietané sviatky Lukáša Adamca: Hudbe obetuje rodinu!

Lukáš Adamec Zobraziť galériu (3)
Lukáš Adamec (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

BRATISLAVA - Hoci sa mnohým zdá práca v šoubiznise ako vysnívaný džob, umelci najlepšie vedia, koľko času musia svojej kariére obetovať. Inak na tom nie je ani Lukáš Adamec (31). Obľúbený spevák si občas naozaj nevydýchne a kým väčšina z nás má koncom decembra vyložené nohy v teple domova, on koncertuje. V rozhovore nám prezradil, ako zvláda svoju vášeň k hudbe skĺbiť so súkromným životom.

Keď sme sa Lukáša spýtali, ako plánuje tráviť Silvestra, odpoveď nás veľmi neprekvapila. „Budem určite hrať,“ povedal nám rovnako ako množstvo ďalších hudobníkov. V kruhu svojich najbližších sa mu podarilo stráviť aspoň Vianoce. Ešte v polovici decembra na ne úplne pripravený nebol. Darčeky väčšinou zháňa na poslednú chvíľu.

Vianočný rozhovor Lukáš Adamec
Keďže nám priznal, že je počas sviatkov rozlietaný, zaujímalo nás, ako zvláda do svojho času vtesnať kariéru aj rodinu. „Je to robota, ku ktorej patrí obeta, čo sa týka rodiny. Zároveň mám ale na ňu oveľa viacej času cez týždeň. No a tiež veľa lietam po Slovensku, keďže ja bývam tu a celá moja rodina je v Košičiach. Som tam ale veľmi často – nielen kvôli nim, ale aj kvôli robote, takže dá sa to skĺbiť,“ vysvetlil nám s úsmevom, keď sme ho stretli na charitatívnom galavečere Úsmev ako dar, ktorý podporil svojou účasťou. 

Momentálne už pracuje aj na koncertoch, ktoré chystá v roku 2019. A podľa jeho slov pôjde o naozaj výnimočnú šou! „22.3. v Košiciach a 6.4. v Bratislave. Budú to veľké dva koncerty s menovkou Tancuj mi a k tomuto názvu ešte odhalím rôzne ďalšie veci budúci rok. Budú to koncerty s hosťami,“ prezradil nám s tým, že fanúšikovia sa môžu tešiť aj na ďalšie špeciálne prekvapenia.

Ak vás zaujímajú ďalšie Lukášove ambície v šoubiznise či netradičná časť jeho sviatočného menu, pozrite si náš video-rozhovor vyššie. 

Viac o téme: Lukáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu