Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tásler na koncerte rozvášnil fanúšičku: Odtrhla sa z reťaze... TOTO mu ešte nikto neurobil!

Tásler na koncerte rozvášnil fanúšičku! Zobraziť galériu (5)
Tásler na koncerte rozvášnil fanúšičku! (Zdroj: Grand Hotel Kempinski High Tatras)

ŠTRBSKÉ PLESO - IMT Smile už dlhé roky patria k najpopulárnejším kapelám na Slovensku a na svojom konte majú obrovské množstvo notoricky známych hitov. Za celú svoju kariéru sa skupina môže pýšiť tisíckami fanúšikov a kým niektorí si počas ich koncertov vychutnávajú svoje obľúbené piesne, nájdu sa aj odvážlivci so zajačími úmyslami...

Čo si budeme hovoriť, hudobníci sú poriadni fešáci a v prípade IMT Smile to platí dvojnásobne. Nie je ničím výnimočným, že muzikanti dokážu dav poriadne rozvášniť a občas sa nájde niekto, komu v návale radosti povolia zábrany. To je aj prípad spomínanej kapely, ktorá počas uplynulého víkendu odohrala koncert v luxusnom hoteli pri Štrbskom plese.

IMT SMILE v Tatrách predviedli fantastickú šou.
Zobraziť galériu (5)
IMT SMILE v Tatrách predviedli fantastickú šou.  (Zdroj: Grand Hotel Kempinski High Tatras)

Tásler na koncerte rozvášnil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Grand Hotel Kempinski High Tatras)

Výnimočná komorná atmosféra, skvelá šou a známe piesne jednu z fanúšičiek dostali do varu natoľko, že sa na speváka vrhla. Počas záverečnej skladby „Opri sa o mňa“ Ivan Tásler zišiel k rozjareným divákom a spieval priamo medzi nimi. Keď sa postavil k stene, jedna zo žien sa neudržala a skončila po ňom. Snáď jediným šťastím bolo zatvorené okno a skutočnosť, že spevák dokázal udržať rovnováhu.

Známe piesne a komorná atmosféra dostali hotelových hostí do varu.
Zobraziť galériu (5)
Známe piesne a komorná atmosféra dostali hotelových hostí do varu.  (Zdroj: Grand Hotel Kempinski High Tatras)

Po fenomenálnom koncerte sa teda automaticky naskytla otázka, ako si partnerky muzikantov zvykli na ich prácu či skalné fanúšičky a či im občas ich hudobná kariéra v bežnom živote neprekáža. „Toto už nie je, vlastne neviem, či niekedy toto vôbec bol problém. Toto je naša práca, náš život. Ľudia, ktorí s nami sú, vedia presne, čo robíme,“ vyjadril sa po koncerte Ivan, ktorý si z podobných situácií ťažkú hlavu absolútne nerobí.

Viac o téme: Ivan TáslerIMT Smile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu