Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miro Šmajda o svojej mužskej pýche: Mám HO veľmi rád!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (5)
Miro Šmajda (Zdroj: Facebook M.S.)

BRATISLAVA – Kedysi dlhovlasé tintínko, ktorému len o vlások uniklo víťazstvo v speváckej súťaži Superstar, je dnes minulosťou. Miro Šmajda (30) zhodil háro a na bruchu si vysekal pekáč buchiet. Úspechy žal aj v šou Tvoja tvár znie povedome. Teraz na plné ústa priznal, že svoj „vercajk“ má veľmi rád!

V roku 2009 pobláznil hlavu nejednému dievčaťu, keď vystupoval na pódiu v Superstar. Hoci súťaž nevyhral, dostal sa až na Eurovíziu. Od speváckej šou prešlo 9 rokov a Miro sa patrične zmenil. Spevák, ktorý čerstvo prekročil prah tridsiatky, už nie je to vlasaté chlapča.

Opäť sa viac zviditeľnil v šou Tvoja tvár znie povedome.
Zobraziť galériu (5)
Opäť sa viac zviditeľnil v šou Tvoja tvár znie povedome.  (Zdroj: TV Markíza, Instagram M.Š.)

Dlho premýšľal, či vlasy ostrihať. Nakoniec nabral odvahu a odvtedy sa hrdí krátkym zostrihom. Svoje fanúšičky teší aj svojím vymakaným telom. Mnohí by si pomysleli, že bez chémie sa nedá mať taký sixpack. Blondiak však rozhodne nesúhlasí.

„Desať a pol roka som vegán. Človek môže byť zdravý, mať stabilnú svalovú hmotu a kondíciu aj bez mäsa, mliečnych výrobkov a múky,“ tvrdí rodený východniar. K pevnému svalstvu sa dopracoval zdravou stravou doplnenou cvičením.

Už dávno nie je tým vlasatým chlapcom zo Superstar.
Zobraziť galériu (5)
Už dávno nie je tým vlasatým chlapcom zo Superstar.  (Zdroj: Facebook M.S.)

Akékoľvek doplnky výživy či „sypačky“ vehementne odmieta. „Preboha živého, ja mám strašne rád to, čo mi ten hore dal. Zdravie a svoju plodnosť. Mám „ho“ veľmi rád na to, aby som si používaním steroidov privodil impotenciu a iné blbosti,“ prezradil pre český Blesk.

Viac o téme: Miro Šmajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu