Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovská zmena zabudnutej hviezdy Markízy: Pribratý a... Fúha, to je ale fešák!

Obrovská zmena zabudnutej hviezdy Markízy! Zobraziť galériu (7)
Obrovská zmena zabudnutej hviezdy Markízy! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Toto je naozaj on? Prvýkrát sa na markizáckych obrazovkách objavil ako vychudnutý mladík a dnes je z neho poriadny kus! Tomáš Majláth (30) si pred 10 rokmi zahral v Susedoch syna maďarskej dvojice Lászla a Ildikó, no po tom, čo zo seriálu zmizol, o ňom veľa počuť nebolo. Najnovšie sa však do obľúbeného sitcomu vrátil a divákom padla sánka!

Tomáš sa totiž na svoju mladšiu verziu podobá už len minimálne. Vychudnutá postava je dávno preč a dnes je z neho úplne iný muž. Okrem toho, že sa mu viditeľne zaguľatilo bruško, zmenila sa mu aj tvár. Jediná črta, v ktorej možno nájsť jeho staršiu verziu, sú tmavé oči.

Takto vyzeral Tomáš Majláth kedysi.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzeral Tomáš Majláth kedysi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Rokmi sa Tomáš poriadne zmenil a dnes je z neho atraktívny dospelý muž.
Zobraziť galériu (7)
Rokmi sa Tomáš poriadne zmenil a dnes je z neho atraktívny dospelý muž.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Majláth, ktorý v súčasnosti pôsobí na Novej scéne, kde hrá v niekoľkých predstaveniach, si nechal narásť bradu, má plnšie líca a z mladého „holobriadka“ sa plynutím rokov stal poriadny fešák. Za zmienku stojí aj zmena účesu. Strapaté dlhé vlasy vymenil za kratší zostrih, ktorý mu mimoriadne pristane.

Do televízie sa Tomáš opäť vrátil vďaka Susedom v úlohe syna Gergélyho. Ten má momentálne pletky s domovníčkou Andrejkou, čo sa nepáči najmä jeho mame Ildikó. Nuž, môžeme len dúfať, že v Susedoch sa herec zdrží čo najdlhšie. Keď sa objaví na obrazovke, rozhodne sa je na čo dívať!  

Viac o téme: SusediaTomáš Majláth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu