Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Karin Haydu otvorene o svojom novom chlapovi: Takáto je pravda!

Karin Haydu Zobraziť galériu (4)
Karin Haydu (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Našla konečne lásku? Len pred pár mesiacmi Karin Haydu (41) priznala rozpad štvorročného vzťahu s Rastislavom Podhorcom. Hlavným dôvodom krachu mala byť skutočnosť, že partneri žili po celý čas od seba a kým brunetka si nevedela predstaviť život v Rakúsku, finančník sa nechcel natrvalo usadiť na Slovensku. Už po niekoľkých týždňoch sa však objavili informácie, že krásna herečka opäť našla šťastie po boku niekoho iného...

A nejde o nikoho neznámeho! Herečkinou novou láskou mal byť Tibor Višňovský, brat niekdajšej hokejovej hviezdy – Ľubomíra Višňovského. Po dohadoch, či ide skutočne o vážny vzťah alebo kamarátstvo, sa napokon Karin rozhodla vyjsť s pravdou von. Keďže ju s otázkami ohľadom súkromia zasypávalo množstvo ľudí, svoje vyjadrenie zavesila rovno na sociálnu sieť a všetky dohady zmietla zo stola.

Karin Haydu a Rastislav Podhorec sa rozišli po štvorročnom vzťahu.
Zobraziť galériu (4)
Karin Haydu a Rastislav Podhorec sa rozišli po štvorročnom vzťahu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Karin Haydu s bývalým partnerom Rastislavom Podhorcom.
Zobraziť galériu (4)
Karin Haydu s bývalým partnerom Rastislavom Podhorcom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Vraj som zadaná. Nie je to pravda. Nie je pravda ani to, že som bola v poslednom vzťahu zasnúbená. A nie je pravda ani to, že sme sa rozišli v máji,“ napísala na rovinu Haydu a v druhej časti príspevku uviedla na pravú mieru aj klebety o novom partnerovi. „To, že ľudia majú kamarátov aj medzi opačným pohlavím, je prirodzené a nemusí byť každý, s kým sa stretnete, hneď vaším partnerom,“ uzavrela Karin s tým, že to, že je slobodná, ešte neznamená, že je opustená.

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu