Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nový vzťah slovenskom šoubiznise: Známy spevák už nie je sám, TOUTO ženou nahradil svoju ex!

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise Zobraziť galériu (4)
Nový vzťah v slovenskom šoubiznise (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - A už nie je sám! Len pred pár dňami sme našich čitateľov informovali, že bývalá priateľka slovenského speváka si našla nového partnera. A svoju polovičku si našiel aj on! Keď sa Samuel Tomeček (32) a jeho ex Kristína rozišli, množstvo ľudí zostalo prekvapených. Dvojica totiž spolu randila 7 rokov a okrem lásky ich spájala aj pracovná spolupráca. A hoci sa očakávalo, že pár v blízkom čase urobí ďalší krok pre spoločnú budúcnosť, stal sa pravý opak...

Samuel s Kristínou si dali definitívne zbohom. A o tom, že o návrate k sebe už rozhodne neuvažujú, svedčí fakt, že brunetka si našla nového priateľa Denisa, s ktorým sa pred pár dňami objavila na premiére filmu Dôverný nepriateľ. Samozrejme, nechýbali ani rôzne nežnosti a zaľúbený pár napokon z kina odchádzal ruka v ruke.

Kristíne a Samovi vzťah krachol po siedmich rokoch.
Zobraziť galériu (4)
Kristíne a Samovi vzťah krachol po siedmich rokoch.  (Zdroj: Instagram S.T.)

Najnovšie je jasné, že rozchodom už netrpí ani spevák. Ten sa totiž na sociálnej sieti pochválil snímkou z dovolenky v slnečnom Španielsku, kde mu spoločnosť robila istá neznáma slečna. Hoci to na prvý pohľad vyzeralo tak, že ide o Samovu novú partnerku, ako to v skutočnosti je, sme sa informovali aj u neho.

Samo Tomeček sa svojou novou láskou pochválil na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (4)
Samo Tomeček sa svojou novou láskou pochválil na sociálnej sieti.  (Zdroj: Instagram S.T.)

A bývalý Superstarista to potvrdil. „Áno, je to moja nová priateľka,“ prezradil nám. „Volá sa Sophie. Máme sa veľmi radi a sme spolu šťastní,“ povedal pre Topky Samo, ktorý neskôr na Instagrame uverejnil aj ďalšiu spoločnú snímku a veru, jeho nová partnerka je poriadna kráska!

Viac o téme: Samuel Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu