Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Boris Kollár ukázal čokoládového synčeka: Aha, ako vyrástol!

Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - To je ale krásny chlapček! Uplynuli už tri roky, odkedy sa Boris Kollár (52) stal otcom deviateho potomka. Synčeka Christiana Alexandra mu na svet priviedla exotická kráska Paula Simoes, no ani jeden z nich sa dlhý čas nevyjadroval k tomu, či ide skutočne o spoločné dieťa. Neskôr však mlčanie prelomili a dnes už je nad slnko jasné, že roztomilé dieťatko je skutočne právoplatným členom Kollárovho klanu. A najnovšie sa objavili fotografie, kde si s ním otecko pyšne zapózoval!

Hoci sa Paula svojim synčekom na sociálnych sieťach pravidelne chváli, na fotografiách s Borisom sa neobjavil už poriadne dlho. Až doteraz. Pri príležitosti oslavy tretích narodenín malého Alexandra, sa na Instagrame objavili snímky z detskej párty, na ktorej, samozrejme, nemohol chýbať ani hrdý otecko.

Christian Alexnder oslavoval tri roky. Zagratulovať mu, samozrejme, prišiel aj pyšný tatko Boris Kollár.
Zobraziť galériu (4)
Christian Alexnder oslavoval tri roky. Zagratulovať mu, samozrejme, prišiel aj pyšný tatko Boris Kollár.  (Zdroj: Instagram Teddy Baker)

Rozkošný Christian rastie ako z vody.
Zobraziť galériu (4)
Rozkošný Christian rastie ako z vody.  (Zdroj: Instagram Teddy Baker)

Podľa záberov to vyzerá tak, že obaja rodičia spolu skvele vychádzajú a z Kollárovho úsmevu je jasné, že svojho čokoládového synčeka úplne zbožňuje. Ten rastie ako z vody a už teraz je zrejmé, že v budúcnosti z neho bude poriadny lámač sŕdc. Takémuto exotickému šarmu totiž budú dámy odolávať len veľmi ťažko.  

Viac o téme: Boris KollárPaula Simoes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu