Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hot mama Heringhová ukázala prsia aj nohavičky: Wau, to je pohľad!

Andrea Heringhová Zobraziť galériu (9)
Andrea Heringhová (Zdroj: Instagram A.H.)

BRATISLAVA - Provokuje! Hoci je bývalá playmate Andrea Heringhová (36) trojnásobná mamina na plný úväzok, stále dokáže zaujať priam očarujúcim a sexi výzorom. V týchto dňoch opäť predviedla štipku pikantnosti, ktorú zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti.Svojim fanúšikom predviedla záber, na ktorom vytasila na obdiv bujný dekolt i nohavičky. Pozrite!

Trojnásobná mamička  a bývalá partnerka politika Boris Kollára Andrea Heringhová sa vždy pýšila dokonalou postavou, ktorú najnovšie predvádza aj na dovolenke. Známa brunetka sa totiž pochválila zábermi na sociálnej sieti, kde si ležiac pri bazéne užívala pokoj a relax. Svoj šarm a sexepíl tak predviedla aj miestnym. V sexi plážovom outfite ukázala zbrane toho najväčšieho kalibru.

Mužskú predstavivosť nabudila vďaka romantickému sexi čiernemu kúsku, ktorý na prvý pohľad pôsobí ako šaty, ale rovnako tak môže ísť o plavky a plážovú sukňu. Nič to však nemení na fakte, že v tomto dráždivom outfite odhalila vďaka poriadne hlbokému výstrihu svoj nadupaný dekolt. Okrem toho ukázala aj nohavičky a rovnako tak aj ukážkové nohy.  Ako vidieť, tejto štýlovej a sexi mamine troch detí môžu postavičku závidieť aj oveľa mladšie ročníky. Veď posúďte sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu