Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuly po vážnych zdravotných komplikáciách: Takto ho zmenil boj o život!

Mário Kuly Kollár Zobraziť galériu (5)
Mário Kuly Kollár (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Máriovi „Kulymu“ Kollárovi (46) zistili minulý rok cukrovku, a tak radikálne zmenil svoju životosprávu. V týchto dňoch ho však aj napriek tomu skolil ďalší zdravotný problém – prasknutie žalúdočného vredu. Spevák prišiel do nemocnice doslova v hodine dvanástej a bez urgentnej odbornej pomoci sa to mohlo skončiť aj tragicky. Vážnosť tejto situácie si „Desmoďák“ plne uvedomuje a rozhodol sa preto pre ráznu zmenu vo svojom živote.

Mnulý týždeň v utorok popoludní prežíval Mário „Kuly“ Kollár mimoriadne krušné chvíle. Potrápili ho totiž zdravotné problémy so žalúdkom, pre ktoré musel okamžite vyhľadať pomoc lekárov. Išlo o prasknutý vred, čo v tomto prípade vyvoláva veľké nevoľnosti a neznesiteľnú pálivú bolesť v bruchu. Podľa medializovaných informácií prišiel do nemocnice doslova v hodine dvanástej.


V ohrození života? Kulyho museli hospitalizovať!


Hoci sa spevák k svojej diagnóze ešte oficiálne nevyjadril, v nedeľu na svojom facebookovom profile načrtol, ako veľmi ho táto nepríjemná skúsenosť poznačila. „Keď ležíte v nemocnici na tých mašinkách, máte zrazu veľa času na premýšľanie. A tak som premýšľal a uvedomil si jednu vec. Že už je čas – čas ubrať plyn a čas na zmenu. Zmenu myslenia a prístupu k ľuďom, veciam, situáciám,“ opísal svoje nové životné priority Mário.

46-ročný rodák z Nitry je už podľa všetkého z najhoršieho vonku. Informoval o tom sám včera na svojich fanúšikovských stránkach. „Ďakujem všetkým za pozitívne priania a energiu. Som doma a teším sa z rodiny a pokoja,“ uviedol Kuly.

S frontmanom kapely Desmod sme sa v tejto súvislosti pokúšali niekoľkokrát spojiť, na naše telefonáty ani SMS však doposiaľ neodpovedal.

Obľúbený spevák Kuly by mal byť už z najhoršieho vonku.
Zobraziť galériu (5)
Obľúbený spevák Kuly by mal byť už z najhoršieho vonku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Mário Kuly Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu