Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollár oslavoval so svojou prvou rodinou: Pozrite, z jeho najstaršej dcéry je už riadna kočka!

Boris Kollár Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár

BRATISLAVA - Poriadne vyrástla! Politik a podnikateľ Boris Kollár (52) je známy tým, že má množstvo detí s viacerými ženami. Počas víkendu si to namieril k svojej prvorodenej Saške, ktorá oslávila sladkých 17 rokov. Pozrite, aká je to kočka... a jej mama tiež!

Boris Kollár je známy svojou veľkou rodinou - doposiaľ sa mu totiž podarilo splodiť 10 detí s deviatimi rôznymi ženami. Boháč sa svojimi potomkami rád hrdí aj na sociálnych sieťach. V týchto dňoch sa pochválil svojím najstarším potomkom, a to dcérou  Alexandrou, ktorú má Kollár s právničkou Stankou Horňákovou (40).

„Moja Saška má dnes 17r,“ napísal politik na sociálnu sieť pod fotografiu. Na zábere pózuje Kollár s dcérou i jej mamou Stankou pri torte, na ktorej horia sviečky v tvare čísla 17. Ako vidieť na fotografii, zo Sašky vyrastá krásna slečna, ktorá vyzerá ako verná kópia svojej mamy. Na snímke pôsobia spolu všetci traja ako šťastná rodinka, aj keď to tak v skutočnosti úplne nie je. Horňáková má totiž partnera, s ktorým má dve dcéry. Boris sa však nikdy netajil tým, že so Saškinou mamou majú dobrý vzťah a často sú v kontakte.

Napriek tomu, že ani jednej z matiek svojich detí známy donchuan nenavliekol na prst svadobnú obrúčku, o svoje ratolesti aj o ich mamy sa podnikateľ dokázal nadštandardne postarať. A dokonca mnohé z nich vídať už roky v spoločnosti po jeho boku. Jednou z nich je aj dcéra Saška, ktorá otcovi robila spoločnosť  pomerne často. Zažiarila po jeho boku napríklad aj začiatkom tohto roka na Plese v opere.

.Zoznam detí Borisa Kollára:

Saška so Stankou Horňákovou
Natália s Ivanou Barnovou
Ester s Petrou Krištúfkovou
Šimon Heliodór s Martinou Štofaníkovou (dnes Sabbatini)
Sara Zoe a Boris s Andreou Heringhovou
Artur s Barborou Richterovou
Zaira s Monikou Ostrihoňovou
Christian Alexander s Paulou Simoes
Alexander Ján s Barborou Balúchovou

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu