Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská dráma pri nakrúcaní klipu slovenskej skupiny: Režisér vypadol z idúceho auta!

V klipe nie je núdza o dramatické zábery. Zobraziť galériu (10)
V klipe nie je núdza o dramatické zábery. (Zdroj: Marco Procházka)

BRATISLAVA - Preboha, tak toto mohlo skončiť katastrofálne! Len pred pár dňami sa slovenská skupina Lady Colors na čele s Lenkou Lerou Rakarovou pochválila nádherným emotívnym videom k skladbe My recipe. Dramatické však nie sú len zábery z nedávno zverejneného klipu. Poriadne krvavo bolo aj počas jeho natáčania. Režisér Marco Procházka totiž vypadol z idúceho auta a dochrámaný skončil v nemocnici!

K nehode došlo, keď režisér nakrúcal jazdu na motorke a sedel pri tom v otvorenom kufri auta. To práve šoférovala speváčka Lera, ktorá v zákrute nečakane dupla na plyn. Procházka v tom momente vyletel z auta a zostal ležať na ceste. „Pozerala som po ňom, že čo sa tam ten váľa,“ povedala nám blondínka, ktorú v prvom momente ani nenapadlo, že by Marco mohol byť zranený.

Nakrúcanie klipu šarmantných krások z Lady Colors sa zvrtlo na poriadnu drámu.
Zobraziť galériu (10)
Nakrúcanie klipu šarmantných krások z Lady Colors sa zvrtlo na poriadnu drámu.  (Zdroj: Marco Procházka)

Marco Procházka počas nakrúcania vypadol z idúceho auta.
Zobraziť galériu (10)
Marco Procházka počas nakrúcania vypadol z idúceho auta.  (Zdroj: Marco Procházka)

Hoci z natáčania odišiel so zlomenou rukou, svoj zdravotný stav príliš neriešil. Najväčšie vrásky na čele mu podľa jeho slov robila práve kamera v hodnote 15 000 €. „Tú som chcel zachrániť ako prvú, tak som padol priamo na lakeť a kamera na mňa. Ruka to už nevydržala, no keďže sme do klipu potrebovali ešte nejaké zábery, ešte sme dotočili, čo nám chýbalo. Po 2 hodinách mi už ale ruka nereagovala na žiaden impulz,“ prezradil nám režisér, ktorého z natáčania odviezli rovno do nemocnice s fraktúrou lakťa.

Dávid Meszároš musel viac ako hodinu ležať na studenom betóne.
Zobraziť galériu (10)
Dávid Meszároš musel viac ako hodinu ležať na studenom betóne.  (Zdroj: archív Lady Colors)

Marco, ktorý dnes celú situáciu berie s humorom, však nebol jediný, kto si pre videoklip troch krások musel čo-to odtrpieť. Vrtochy počasia skomplikovali aj nosnú scénu havárie hlavného predstaviteľa videoklipu – Dávida Meszároša. Ten musel kvôli autentickým záberom v extrémne chladnom počasí ležať viac ako hodinu na ceste. Celý tím sa však s úsmevom zhoduje, že za výsledok ich práce všetky tieto peripetie jednoznačne stáli. A ako klip k nádhernej balade nakoniec vyzerá, si môžete pozrieť vo videu.

Viac o téme: Lady ColorsLenka Lera Rakar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu