Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SUV nedalo motorkárke (†49) šancu: VIDEO hrozivej nehody, výstraha pre všetkých vodičov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: liveleak)

ONTÁRIO - Palubná kamera istého vodiča zaznamenala tragickú nehodu, ktorá sa stala na diaľnici 403 pri meste Mississauga v kanadskej provincii Ontário. Motorkárka (49) po drsnom strete s SUV nemala šancu prežiť. Kanadská polícia meno zosnulej ženy zatiaľ nezverejnila.

FOTO Mladík (†30) sa nevrátil domov, vydesená priateľka ho išla hľadať: Našla ho umierať

Zábery z palubnej kamery ukazujú SUV, ktoré sa snaží prejsť cez dvojitú plnú čiaru do ľavého pruhu, ktorý je vyhradený pre vozidlá, ktoré vezú najmenej dve osoby vrátane vodiča.

Keď sa SUV zaradí do spomínaného pruhu, vo vysokej rýchlosti doň zozadu vpáli motorka. Jej jazdkyňa vyletí pri náraze do vzduchu, spraví kotrmelec a dopadne na hlavu a chrbát.

SUV nedalo motorkárke (†49)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Napriek prevozu do miestnej nemocnice sa už žene nedalo pomôcť. V sobotu popoludní podľahla zraneniam, informoval policajný seržant Kerry Schmidt.

Prejsť do spomínaného pruhu cez dvojitú plnú čiaru je podľa miestnych médií nezákonné, vstupné a výstupné úseky sú označené prerušovanou čiarou a sú rozmiestnené každých niekoľko kilometrov. Rovnako tak aj motorkárka porušila predpisy, keďže sa na stroji viezla sama.

Tradičným trestom za sólo jazdu v takomto pásme je pokuta vo výške 110 kanadských dolárov (cca 72 eur), vrátane súdnych poplatkov a troch negatívnych bodov. Nie je jasné, koľko cestujúcich sa počas kolízie nachádzalo v SUV. Polícia pokračuje vo vyšetrovaní prípadu.

Viac o téme: NehodaSmrťOntarioMotorkárka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu