Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Módne (s)hity z Medického plesu: Prvoplánový Harabin, Belányiová princeznou a neprehliadnuteľní Druckerovci

Harabinovci, Andrea Belányiová a Druckerovci. Zobraziť galériu (6)
Harabinovci, Andrea Belányiová a Druckerovci.

BRATISLAVA – Plesali! V uplynulú sobotu sa v našom hlavnom meste konalo hneď niekoľko plesov. Jedným z nich bol aj benefičný Medický ples, na ktorom nechýbalo niekoľko známych hostí. Na to, ako sa na túto príležitosť vyobliekali, si už tradične posvietila stylistka Andrea Ziegler.

Jozef Oklamčák s manželkou Ankou, organizátor súťaží krásy

Červená farba je pravdepodobne obľúbená farba. Evidentne je to jeho osobný štýl. Veľa červenej môže pôsobiť rôzne. Ako som už spomenula minule, je to farba vášne, ale tiež agresivity. Určite oceňujem jednotný farebný tón. Rôzne odtiene tej istej farby sa môžu farebne biť. Elegantné to je. Ostatné je vecou osobného pohľadu.

Dáma má jednoduché šaty, ale zaujímavé materiálom. Červené rukavice by som vymenila za čierne. Bolo by to menej kontrastné a elegantnejšie. Ladenie s partnerom stačí vyjadriť ozdobou vo vlasoch.

Módne (s)hity z Medického
Zobraziť galériu (6)

Pavel Traubner s manželkou Katarínou, neurológ

Adekvátny výber šiat, ktorý ladí s postavou. A tiež s dámou. Dostatočne spoločenské. Zlatý odtieň jej pristane.

Džentlmen siahol po smokingu. Niet mu čo vytknúť. Akurát topánky, čo som už raz okomentovala. Chápem zdravotné obmedzenia, ale dnes sa už dá zohnať aj vhodná zdravotná obuv.

Módne (s)hity z Medického
Zobraziť galériu (6)

Štefan Harabin s manželkou Gabrielou, sudca najvyššieho súdu a bývalý minister spravodlivosti

Šaty majú veľmi peknú farbu a dobrý strih. V princípe jednoduché, ale veľmi vkusné práve tou farbou. Tá kožušinka je tam ale zbytočná. Nie je ju treba. Bez nej by to bolo oveľa krajšie. Náramok veľmi štýlový. Náušnice by som volila striedmejšie. Štýlovo by som ich zladila s náramkom. Mejkap a účes skvelý!

Na plesy a bály by sa malo siahnuť po smokingu alebo fraku. Oblek nie je ideálna voľba. Navyše, pán by mal mať sako podľa etikety počas celého večera zapnuté. Jedine pri stolovaní nemusí. Motýlik je dobrá voľba, vymenila by som ho akurát za menej prvoplánovú alternatívu. Chápem, že sa chcel zladiť s partnerkou, ale nemusí byť celý v tej istej farbe ako jej šaty. Bolo by to viac šik.

Módne (s)hity z Medického
Zobraziť galériu (6)

Andrea Pálffy Belányiová, moderátorka

Šaty ladia s osobnosťou a príležitosťou. Romantický nádych jej veľmi pristane. Princezná večera. Oceňujem čistý dekolt. Pôsobí to veľmi vkusne a elegantne. Veľmi vhodne zvolený účes a mejkap. Ostala by som ale len pri náušniciach. Tie sú veľmi pekné. Náramok nie je nutný.

Módne (s)hity z Medického
Zobraziť galériu (6)

Tomáš Drucker s manželkou Luciou, minister zdravotníctva

Veľmi pekné šaty, ktoré majú nápad. Nádherná látka a farebná vyváženosť. Skvelý strih, ktorý dokonale lichotí postave. Vkusné a elegantné. Výborne zladený účes aj mejkap. Dáma určite bola neprehliadnuteľná.

Pánsky sprievod bez komentára. Presne podľa protokolu a etikety. Takto to má vyzerať!

Módne (s)hity z Medického
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Štefan HarabinAndrea BelányiováTomáš Drucker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu