Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

To NAJ z Česko-Slovenského plesu: Dojímavý odkaz chorému Gottovi, zásnuby v priamom prenose a... Čo sa stalo Verešovej?!

Andrea Verešová, zásnuby na Česko-Slovenskom plese a Karel Gott Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová, zásnuby na Česko-Slovenskom plese a Karel Gott

PRAHA - Plesová sezóna 2018 je oficiálne ukončená! Týždne plné prekrásnych rób už tradične ukončil prestížny Česko-Slovenský ples, kde sa i tento rok prišlo zabaviť množstvo známych osobností. Pozrite sa s nami na tie najlepšie momenty z prominentnej zábavy, na ktorej nechýbali ani dojímavé prekvapenia a niekoľko skutočne nečakaných situácií!

O vrásky na čele sa organizátorom postaral zdravotný stav Karla Gotta, ktorý mal byť hlavnou hviezdou pompézneho večera. Situácia sa natoľko skomplikovala, že legendárneho Káju pred týždňom museli hospitalizovať a vystúpiť v žiadnom prípade nemohol. Hoci mohli byť hostia z náhlej zmeny rozčarovaní, zachovali sa neuveriteľne srdečne.

Spolu s moderátormi Zorou Hejdovou a Romanom Pomajbom pre neho nakrútili hromadné video, kde ako symbol podpory skandujú jeho meno. „Majstre, myslíme na Vás! Veľa zdravia,“ odkázal Karlovi za všetkých prítomných Roman. Neskôr si na česko-slovenskú legendu spomenula aj Dara Rolins, ktorá pri tejto príležitosti zaspievala Zvonky štěstí.

ČSR Ples 2018 - TOP momenty
„Veľmi ma mrzí, že som si dnes večer nemohla zaspievať Zvonky štěstí práve s Karlom. A aj ja mu chcem touto cestou popriať a poslať vitamínovú pusu, dúfam, že mu bude skoro lepšie, respektíve najlepšie,“ odkázala spevákovi blondínka, ktorá následne svojím vystúpením rozohnila všetkých prítomných.

Dara Rolins poslala Karlovi Gottovi dojímavý odkaz.
Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins poslala Karlovi Gottovi dojímavý odkaz.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Poriadne prekvapenie si pre všetkých zúčastnených pripravila aj herečka Hana Gregorová. Tá sa totiž v pražskom Obecnom dome objavila po boku podstatne mladšieho muža a po celý večer sa s ním výborne zabávala. Hoci si najskôr mnohí mysleli, že ide o jej nového partnera, nakoniec sa ukázalo, že brunetkin sprievod je už zadaný. Tvorí totiž pár so známym českým hercom Miloslavom Mejzlíkom. 

Hana Gregorová sa postarala o poriadny rozruch, keď sa na plese objavila po boku značne mladšieho muža.
Zobraziť galériu (7)
Hana Gregorová sa postarala o poriadny rozruch, keď sa na plese objavila po boku značne mladšieho muža.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Snáď najromantickejšou chvíľkou boli zásnuby priamo pred zrakmi všetkých prítomných. Jeden z hostí počas pózovania fotografovi pokľakol pred svojou partnerkou a požiadal ju o ruku. A odpoveď? Zaskočená dáma napokon súhlasila, prijala prekrásny prsteň, a tak sa dnes ako prvá v histórii Česko-Slovenského plesu môže pýšiť zásnubami na tejto prestížnej spoločenskej udalosti. 

Tento šťastný pár sa na Česko-Slovenskom plese v Prahe zasnúbil.
Zobraziť galériu (7)
Tento šťastný pár sa na Česko-Slovenskom plese v Prahe zasnúbil.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Veľkým prekvapením bola i neprítomnosť Andrey Verešovej, ktorá na tejto akcii patrí medzi stálice. Účasť si nikdy nenechala ujsť, no v sobotu ju prítomní hostia očakávali márne. Zaujímalo nás preto, či náhodou tento rok nedostal kráska od organizátorov košom. „Andrea Verešová bola medzi pozvanými hosťami. Tentokrát sa však, bohužiaľ, zúčastniť nemohla,“ povedala nám PR manažérka Adriana Čahojová s tým, že namiesto niekdajšej kráľovnej krásy pozvanie prijala jej mama Ester, ktorá sa prišla zabaviť i s Verešovej strýkom. 

Viac o téme: Karel GottDara RolinsRoman PomajboČesko-Slovenský plesFelix Slováček Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu