Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Švidraňovej odvaha nechýba: Tesne pred pôrodom úplne BEZ!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (6)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Odhalila sa tak, ako to nik nečakal! Slovenská herečka Barbora Švidraňová (29), ktorá má mesiac do pôrodu, sa za svoju prirodzenosť vôbec nehanbí. Práve naopak. Fotografiu, na ktorej pózuje úplne bez mejkapu, zdieľala dokonca aj na sociálnej sieti. A veru na takýto záber by mnohé jej kolegyne nenazbierali odvahu. Veď pozrite!

Talentovaná Barbora Švidraňová už o niekoľko týždňov privedie na svet svojho prvého potomka, ktorého otcom je jej taliansky partner Francesco. Známa ryšavka si tak aktuálne vychutnáva posledné chvíle s tehotenským bruškom. V týchto dňoch zverejnila dokonca záber, ktorý mnohých jej fanúšikov bezpochyby prekvapí. Herečka sa nehanbila totiž ukázať tak, ako ju Pán Boh stvoril.

„Relax. Tehotenstvo je úžasné! Donúti vás oddychovať, lebo v poslednom mesiaci skrátka nemáte na výber. Máte čas prehodnotiť doterajší život, uvedomiť si, čo je naozaj podstatné a čo vám už fakt netreba. Kto pri vás stojí a kto na vás zabudol. Ako málo ste sa venovali svojmu psovi, ktorý pri vás teraz o to vernejšie leží, a že len tak sedieť na záhrade a počúvať spev vtákov je veľmi oslobodzujúce. Byť ženou je obrovský dar, pretože to, že vyrastie vo vás nová bytosť, je najúžasnejšia škola života... Prevráti sa vám hodnotový rebríček a spoznáte bezpodmienečnú lásku... Bodaj by aj mužom darovala príroda podobnú vymoženosť,“ napísala k fotografii herečka, ktorá fanúšikom odhalila nielen svoje pocity, ale ukázala aj svoju pravú tvár.

Bez nánosu líčidiel a kadejakých umelých príkras stavila na svoju prirodzenosť, odfotila sa a záber bez problémov zverejnila na svojom instagramovom účte. Na prvý pohľad by ju spoznal zrejme iba málokto. Barbora je na fotografii síce menej výrazná, ale pôsobí veľmi nežne a dokonca mladšie. Veď pozrite sami. Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu