Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nepríjemné zranenie slovenského herca: Doplatil na svoju vášeň!

Herec Vlado Černý doplatil na svoju športovú vášeň. Zobraziť galériu (5)
Herec Vlado Černý doplatil na svoju športovú vášeň. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len málokto vie, že známy slovenský umelec Vlado Černý (66) sa okrem herectvu venuje aj aktívnemu športovaniu. Ako sme sa v nedávnom rozhovore dozvedeli, k jeho najväčším záľubám patrí hokej. Ten mu však v uplynulých dňoch privodil nepríjemné zranenie nohy.

Vlado Černý - Krištálové krídlo

Aj napriek tomu, že Vlado Černý tento rok oslávi už 67. narodeniny, jeho vek by ste mu určite ani len netipovali. Uznávaný umelec sa totiž stále udržiava vo forme, vedie aktívny životný štýl a permanentne športuje.


Čerstvo rozvedený Heriban sa už v spoločnosti objavuje s inou: Nová milenka?!


Na svoju najväčšiu vášeň ale pred pár dňami poriadne doplatil. „Najviac ma baví hokej. Teraz som ale trošku kríval, pretože na poslednom hokeji som si natiahol sval. Ale na striedačke, nie na ľade,“ prezradil nám v nedávnom rozhovore herec, ktorý zároveň dodal, že pre toto nepríjemné zranenie ho teraz čaká až päťtýždňová rekonvalescencia.

Ani menšia „odmlka“ ho však neprinúti, aby s obľúbeným športovaním skoncoval. Práve naopak. „Mám ešte dva kone, tak chodím jazdiť, a tiež rád plávam,“ uzavrel túto tému Černý, ktorému prajeme skoré uzdravenie a veľa zdaru pri jeho aktivitách!

Herec Vlado Černý nám v rozhovore prezradil, že si v uplynulých dňoch privodil nepríjemné zranenie na nohe.
Zobraziť galériu (5)
Herec Vlado Černý nám v rozhovore prezradil, že si v uplynulých dňoch privodil nepríjemné zranenie na nohe.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Krištáľové krídloVlado Černý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu