Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Labuda mladší po smrti otca: Neuveríte! Išiel donaha... A nebol sám

Marián Labuda ml. Zobraziť galériu (4)
Marián Labuda ml.

BRATISLAVA – Prekvapil! Herec Majo Labuda (43) prežíva v týchto dňoch smutné obdobie. Iba nedávno prišiel o svojho milovaného otca, hereckú legendu Mariána Labudu (†73). Aj napriek tejto ťažkej životnej udalosti si je vedomý toho, že život musí ísť ďalej a nedávno sa objavil na doskách, ktoré znamenajú svet. To, že je profesionál, bolo vidieť nielen na javisku, ale aj mimo neho. Spolu s kolegami totiž predviedol niečo, čo by nikto nečakal. V šatni páni išli donaha a záber zverejnili na sociálnej sieti. Takto sa vyzliekol nielen Labuda, ale aj ďalší... Veď pozrite!

Pár dní potom, čo herec Marián Labuda ml. spolu s rodinou pochoval otca Mariána Labudu, odohral predstavenie s názvom Lásky jednej plavovlásky v Divadle Astorka. Hoci prežíva ťažké chvíle, premiéru odohral ako profesionál a svoj smútok nedával veľmi najavo.

Dokonca si spolu s kolegami už aj zažartoval. V šatni predviedol niečo, čo by zrejme nik nečakal. Marián išiel donaha. Nebol však sám, aj jeho ďalší piati kolegovia sa odhalili. Vyzliekli košele a tričká a ukázali svoje nahé hrude.

Tento záber si však nenechali pre seba. Jeden z nich - Róbert Jakab ho zverejnil na sociálnej sieti. Žiadny popis k fotke však nedal, a tak nevedno, či si páni robili žarty po predstavení alebo pred ním a na základe čoho vystavili svoje mužné hrude na obdiv. Jedno je však isté, takto ich nevidieť každý deň. Ako na zábere páni vyzerali, si pozrite v našej GALÉRII.

Viac o téme: Marián Labuda ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu