Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Českom otriasol obrovský škandál: Lucie Vondráčková obeťou hnusného podvodu!

Speváčka Lucie Vondráčková sa stala obeťou obrovského podvodu. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Lucie Vondráčková sa stala obeťou obrovského podvodu. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ostala v šoku! Lucie Vondráčková (37) sa v týchto dňoch stala obeťou hnusného podvodu. Jej meno bolo totiž zneužité na reklamné účely, o ktorých doteraz ani len netušila. Za nekalé praktiky chce známa speváčka podniknúť aj právne kroky!

Speváčka Lucie Vondráčková sa mala stáť tvárou akejsi firmy s čokoládovým nápojom, ktorý má napomáhať k chudnutiu. Háčikom však je, že o tejto reklame netušila ani len ona sama. O klamlivej informácii, ktorá sa v ostatných dňoch rozšírila Českom sa dozvedela len čistou náhodou od svojho manažmentu.

„Okamžite som o tom Lucku informoval a pýtal som sa, že či niekedy naviazala s tou spoločnosťou spoluprácu. Bola podobne v šoku ako ja, a preto budeme podnikať aj právne kroky,“ povedal pre českú Sedmičku jej manažér Petr Mráček.

Jeho slová následne potvrdila aj nič netušiaca umelkyňa, ktorá sa vyjadrila, že celý rozhovor na internete je v plnom rozsahu klamlivý a zavádzajúci. Dá sa teda predpokladať, že Lucie bude vyžadovať nielen odstránenie pofiderného obsahu z webu, ale aj nemalé finančné odškodné za zneužitie jej mena.

Viac o téme: Lucie Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu