Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIEME PRVÍ! Populárna slovenská speváčka je tehotná: Prvé slová budúcej mamičky!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (5)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Slovenský šoubiznis sa dočkal ďalšej krásnej správy! K prominentným mamičkám v radostnom očakávaní sa totiž najnovšie pridala jedna z našich najpopulárnejších speváčok. Z titulu „mama“ sa už onedlho bude tešiť talentovaná Barbora Švidraňová (29)!

Krásna ryšavka má obrovský dôvod na radosť. Do redakcie sa nám totiž donieslo, že usmievavá „Baša“ skrýva už nejaký ten týždeň sladké tajomstvo a budúci rok sa stane mamičkou. Keď sme ju oslovili s otázkou, či sú tieto informácie pravdivé, umelkyňa slová nášho zdroja potvrdila.

„Áno, je to pravda, s Francescom sa tešíme na príchod nášho bábätka,“ povedala nám, čím zmietla zo stola všetky klebety o ich rozchode. „Keďže každý z nás žije inde, je to trošku náročnejšie, no pravidelne sa stretávame. Hoci sme to neplánovali, veľmi sa tešíme. Máme naozaj krásny vzťah a dôležité je to, aby to vytrvalo a najmä, aby bolo bábätko zdravé,“ netajila nadšenie z očakávania prvého dieťatka speváčka.

Ako nám sama ozrejmila, momentálne sa nachádza v 15-tom týždni tehotenstva. Len nedávno teda prekročila rizikový prvý trimester, čo je aj dôvodom, prečo radostnú správu doteraz tajila. „Bábätko by malo na svet prísť v máji,“ prezradila nám a dodala, že hoci nad konkrétnou pôrodnicou ešte veľmi nepremýšľala, dieťatko zrejme privedie na svet v Bratislave, kde aj žije.

Hoci pohlavie prírastku do rodiny ešte nie je možné určiť, takéto detaily, vrátane mena, si Barbora podľa svojich slov bude chcieť nechať pre seba. Nedalo nám ale nespýtať sa, či sa pri tejto príležitosti nezačalo skloňovať slovo svadba. „Do tej sa zatiaľ nejako nehrnieme. Ani to momentálne nepokladáme za dôležité,“ vysvetlila nám sympatická ryšavka. A ako sama povedala, najpodstatnejším je pre ňu to, aby tehotenstvo prebiehalo bez problémov a aby sa s Francescom napokon dočkali zdravého bábätka. Obom budúcim rodičom srdečne gratulujeme a držíme palce, aby radostné očakávanie prebehlo bez najmenších komplikácií. 

Prečítajte si tiež: Barbora Švidraňová čaká prvé dieťatko, otcom je bubeník svetoznámej kapely

Viac o téme: Barbora ŠvidraňováBasie Frank band
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu