Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manželka Juraja Čurného z Chart Show prešla obrovskou premenou: Za 10 mesiacov chudšia o 3 veľkosti!

Juraj Čurný s manželkou Andreou. Zobraziť galériu (8)
Juraj Čurný s manželkou Andreou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Paráda! Juraj Čurný (50) je divákom Markízy známy predovšetkým ako veľký znalec hudby. V relácii Chart Show sa totiž každý týždeň stará o zostavenie rebríčka piesní. O jeho súkromí sa však toho veľa nevie. Nám sa podarilo zistiť, že hudobný odborník má doma veľkú kočku. Jeho manželka Andrea (33) totiž za 10 mesiacov prešla obrovskou premenou a dnes je chudšia o celé 3 veľkosti!

Manželka hudobného odborníka z markizáckej relácie Chart Show Juraja Čurného, Andrea, prešla za posledné obdobie obrovskou premenou. Vo februári sa totiž rozhodla, že začne chudnúť a aj sa jej to podarilo. Za 10 mesiacov totiž zhodila celé 3 konfekčné veľkosti.

Pochválila sa tým svojim priateľom na sociálnej sieti Facebook. „Ten pocit, keď zistíte, že si opäť po dlllhom čase môžete kúpiť veľkosť 34. Hoci len prvé kúsky, ale už je to doma! 10 mesiacov disciplíny a je to tu,“ zverejnila na profile Čurná, ktorej sa na pribratej postave odzrkadlil stres, vysoké pracovné nasadenie a užívanie liekov.

Ako sme zistili, schudnúť sa jej napokon podarilo až 16 kíl. Svoj cieľ tak síce nesplnila, no aj tak to berie ako obrovský úspech. „Doslova som si povedala, že nechcem schudnúť ‚nárazovo‘, cieľ bol 20 kíl do konca roka, s tým, že budem dávať pozor na stravu a ak ani toto nezaberie, tak budem spokojná s váhou, ktorú mám a nebudem sa ňou viac trápiť,“ prezradila nám Andrea, ktorá v marci začala cvičiť s trénerom - najprv jedenkrát, neskôr dvakrát do týždňa. 

A napokon k zdravému životnému štýlu doviedla aj svojho manžela. „Juraj začal cvičiť cca 2 mesiace pred Pevnosťou Boyard 1-krát týždenne, aby získal kondíciu a zostal pri tom - cvičí dodnes,“ povedala nám Čurná. Ako vyzerala pred chudnutím a ako vyzerá dnes, si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Galéria: Manželka Juraja Čurného z Chart Show prešla obrovskou premenou: Za 10 mesiacov chudšia o 3 veľkosti!

Viac o téme: Chart ShowJuraj Čurný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu