Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adela opäť perlila: O nepríjemnostiach počas nakrúcania... A takto jej život zmenila svadba!

Adela a Viktor Vinczeovci Zobraziť galériu (4)
Adela a Viktor Vinczeovci (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA- Adela Vinczeová (36) rozhodne nepatrí k ženám, ktoré k moderovaniu potrebujú presne nalinkovaný scenár. Práve jej spontánnosť, priamočiarosť a inteligentný humor sú dôvodmi, prečo ju fanúšikovia zbožňujú a stále jej nemajú dosť. Poriadne nás rozosmiala aj pri našom poslednom rozhovore, keď sme sa stretli pri príležitosti uvádzania novej série markizáckeho Let’s dance.

O novopečenej pani Vinczeovej sa toho po sobáši s partnerom Viktorom popísalo viac než dosť. Polovica národa vie, prečo nenosila zásnubný prsteň, akú má veľkosť, kde vyrástli kvety použité v jej svadobnej kytici, či ako sú na tom s plánovaním potomkov. Niet sa čo čudovať. Táto dáma sa totiž rokmi na obrazovkách jednoznačne stala istým fenoménom.

Adela LDC

A práve vďaka Adelinej popularite fanúšikovia hltajú každú novinku z jej súkromného života. Nám nedalo nespýtať sa na klasické klišé, či jej manželstvo zmenilo život. Kým väčšina novomanželiek zvykne rozprávať o krásnom období plnom romantiky a do neba ospevovať svoju polovičku, vtipná moderátorka odpovedala spôsobom jej vlastným. A opäť nesklamala.

„No máme iné meno na schránke, mám iné doklady, Viktor má iné doklady, lebo už je Bratislavčan. Má inú ŠPZku, už môže jazdiť jak hovado arogantné... Ale máme sa dobre, a samozrejme po dvoch mesiacoch už môžem rozdávať rady do manželstva – je to úplná pohoda, neviem, čo všetci riešia,“ opísala blondínka všetky faktory, ktoré jej „obrátili život totálne naruby” – hoci treba uznať, že vybavovačky po úradoch rozhodne nie sú práve príjemným trávením voľného času. 

Adela Vinczeová je na Slovensku jasnou moderátorskou jednotkou, o čom svedčí aj niekoľko diváckych ocenení.
Zobraziť galériu (4)
Adela Vinczeová je na Slovensku jasnou moderátorskou jednotkou, o čom svedčí aj niekoľko diváckych ocenení.  (Zdroj: Jan Zemiar)

A toho moderátorka zrejme nemá práve nazvyš. K niekoľkým pracovným aktivitám jej totiž najnovšie pribudlo aj Let's dance, ku ktorému Adela už neodmysliteľne patrí. Počas rozhovoru v tanečnej sále nás zaujímalo aj to, ako v takýchto podmienkach zvláda moderovať či tancovať, keďže kedysi sa v tejto šou ona sama objavila ako súťažiaca. 

„Ja si vôbec nepamätám, aké tu bolo teplo, my sme to už s Pycom riešili! Že toto tu bude? Ale zasa na Chart show zažívam také teplo, že tam vkuse iba celá tečiem... a ja vlastne viac tečiem ako moderujem a som v podstate na seba ešte veľmi hrdá, že popri tom poviem aj nejakú súvislú vetu! Čiže toto je ešte pri mojom tréningu z Chart show zatiaľ absolútna pohoda,” prezradila pre Topky sympatická moderátorka. 

Ak vás zaujíma, ako si Adela spomína na svoje súťaženie v Lets' dance, či jej nechýba tanec a čo hovorí na účastníkov najnovšej série, pozrite si video rozhovor vyššie. 

Viac o téme: Adela BanášováLet's DanceAdela VinczeováVikto Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu