Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi herečka Lucia Siposová: Čo má spoločné s Jiřím Bartoškom?

Lucia Siposová Zobraziť galériu (11)
Lucia Siposová

BRATISLAVA - Lucia Siposová, známa aj zo seriálu Divoké kone, si pred pár rokmi zahrala vo filme 360 so svetoznámym hercom Jude Lawom. Tentokrát sa na pľaci v novej filmovej snímke stretla s legendárnym Jiřím Bartoškom. Ako temperamentná fotografka Júlia sa hercovi veľmi zapáčila!

Známa herečka Lucia Siposová účinkovala už vo viacerých filmoch. Najnovšie sa môže pochváliť spoluprácou s legendárnym charizmatickým českým hercom Jiřím Bartoškom, s ktorým si zahrala v novej tragikomédii Teória tigra. Film si už môžete pozrieť aj v našich kinách. 

Ako sa jej s ním spolupracovalo? "S pánom Bartoškom sa mi hralo výborne. To sa vlastne ani moc hrať nemuselo, išlo to samo. Aj vďaka šikovnému režisérovi Radkovi Bajgarovi to absolútne fungovalo. Je to režisérov prvý film a môj prvý, ku ktorému nemám vôbec žiadne výhrady," prezradila Lucia. A dodala: „Pán Bartoška je otvorený človek, ktorý sa na nič nehrá. Dokáže sa tešiť zo života a rozveseľuje všetkých naokolo. Tak to bolo aj na pľaci. Krásne prostredie, leto a smiech."

Sexi herečka Lucia Siposová:
Zobraziť galériu (11)


Lucia Siposová si vo filme Teória tigra zahrala  mladú, temperamentnú, slobodnú, atraktívnu fotografku, ktorá fotí pohreby, ale zároveň má vyššie ambície. Chcela by robiť umelecké fotografie. S hlavným hrdinom veterinárom Janom, ktorého stvárnil legendárny Jiří Bartoška, sa stretne na pohrebe jeho svokra. S hercom sa následne znova stretávajú, keď  Jan utečie z psychiatrie a zažijú spolu niekoľko skvelých dní.

Viac o téme: Lucia Siposová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu