Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdny spevák Miro Žbirka oslávil 65. narodeniny: Dostalo ho veľké prekvapenie!

Miro Žbirka Zobraziť galériu (5)
Miro Žbirka (Zdroj: TASR/Andrej Galica)

BRATISLAVA - Manželke Mira Žbirku Katke sa podarilo veľké prekvapenie. K spevákovým 65. narodeninám (narodil sa 21. októbra 1952) zorganizovala v utorok (24.10.) oslavu v nádhernom prostredí Café Mozart na Staromestskom námestí v Prahe, rovno oproti Staromestskej radnici, kde sa pred 29 rokmi brali.

Orloj za oknami a mozartovské zariadenie kaviarne umocnili atmosféru veľkého prekvapenia. Nič netušiaci Meky, ktorý od Katky dostal pozvanie na kávu, sa za zvuku beatlesovskej skladby Happy Birthday zrazu ocitol medzi množstvom jeho spolupracovníkov a kamarátov, ktorí mu spolu so speváčkou Marthou popriali všetko najlepšie. Spevák si zachoval imidž anglického gentlemana, a aj keď veľmi milo prekvapený, nenechal sa nečakanou oslavou zaskočiť. S humorom sebe vlastným prijímal ďalšie darčeky a gratulácie.

Honza Kříž zaspieval skladbu Atlantída z rovnomenného muzikálu, Meky pridal Len s ňou, zástupcovia Universal Music priniesli nový vinyl Symphonic album, ktorý na pódiu pokrstili. Od dua Ťežkej Pokondr dostal dvojníka a pekný obraz. Od organizátorov tortu v podobe plagátu na Symphonic tour 2017, od hosťa turné Lenky Filipovej vinyl s koncertom The Beatles a nylonové struny na klasickú gitaru.

Medzi hosťami a gratulantmi sa objavili aj Anna K., Libor Bouček, Miroslav Donutil, producent Jan P. Muchow a mnoho ďalších kamarátov a spolupracovníkov. Ďalším darčekom, ktorý mu dali všetci slovenskí fanúšikovia je takmer vypredaný koncert Symfonic tour 13. decembra v Bratislave. V predaji zostáva už len posledných pár vstupeniek.

Ďalšími budú koncerty 9. decembra v Brne, 11. decembra v Plzni a 15. decembra v Pardubiciach. Turné, ktoré je splnením prianí fanúšikov, ukončí špeciálny koncert na prestížnom Medzinárodnom hudobnom festivale České doteky hudby 19. decembra v Kongresovom centre Paláca kultúry v Prahe. Informoval o tom PR manažér Rado Mešša. 

Viac o téme: Miro Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu