Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bývalá markizáčka prekvapila v spoločnosti: Tomuto sa venuje dnes a... Wau, vyzerá skvele!

Helena Tomková Zobraziť galériu (4)
Helena Tomková

ŠTRBSKÉ PLESO - Už je to viac než 10 rokov, odkedy sa bývalá markizácka tvár Helena Tomková (42), predtým Hupková, stiahla do úzadia. My sme niekdajšiu moderátorku stretli na exkluzívnom koncerte kapely Desmod vo Vysokých Tatrách, kde nás prekvapila tým, čomu sa venuje dnes a... Fíha, vyzerá božsky!

Helena pôsobila v Markíze do roku 2004, moderovala tam dve vlastné relácie a pôsobila aj ako redaktorka v Televíznych novinách. Z obrazoviek však potom zmizla a na spoločenských akciách sa objavovala skôr sporadicky. „Keď som odišla, založila som si vlastnú agentúru. Začala som sa venovať komunikácii s médiami a usporadúvaniu eventov. Ten začiatok som mala v podstate veľmi ľahký, vďaka reláciám som sa poznala s množstvom rôznych ľudí. Do relácií som si pozývala rôznych podnikateľov, finančníkov či bankárov, a teda agentúra sa rozbiehala celkom ľahko,“ opísala nám, čo sa dialo po jej odchode z Markízy.

Pred dvomi rokmi sa však sympatická brunetka rozhodla skúsiť aj niečo iné. Keďže roky pôsobila v marketingu, rozhodla sa, že chce skúsiť vytvoriť aj niečo vlastné. „Chodím nakupovať do Rakúska, pretože tam sú potraviny a drogéria kvalitnejšie. Bola som doma s malým, bývam v Starom meste na druhom poschodí. Kým som bez výťahu vyniesla Danielka, kým som vyniesla nákupy... Napadlo mi, že by bolo celkom fajn vymyslieť donášku drogérie a aj kozmetiky pre deti. Tak sme si s priateľmi povedali, že sa do toho pustíme a spustili sme eshop. Veď Bratislavčania v Kittsee trávia pravidelne víkendy nakupovaním a pomôžeme nielen sebe, ale aj maminám a všetkým, ktorí nechcú tráviť víkendy cestovaním za nákupmi,“ povedala nám Helena, keď nás zaujímalo, čo ju inšpirovalo k vytvoreniu internetového obchodu s drogériou a kozmetikou.

Helena je v súkromí 100% mamou, ktorá pre svojho synčeka Danielka splní aj nemožné.
Zobraziť galériu (4)
Helena je v súkromí 100% mamou, ktorá pre svojho synčeka Danielka splní aj nemožné.  (Zdroj: Archív H.T.)

Okrem pomoci pri donáške drogérie priamo do domu, však Helenu nakopla aj aktuálna situácia na Slovensku, o ktorej sa v poslednom období hovorí čoraz častejšie. „Škrelo nás, že sa k nám dostávajú nekvalitnejšie prášky, aviváže. A pritom tuto 5 kilometrov cez most je už úplne iná kvalita, čo za posledné roky dokazuje aj množstvo testov. Na Slovensku predávané pracie prostriedky majú iné, slabšie zloženie, koncentráciu a účinnosť,“ rozhorčila sa šikovná podnikateľka, ktorú vraj prekvapilo, že záujem o kvalitnejšie rakúske výrobky majú aj obyvatelia mimo Bratislavy.

O druhotriednych výrobkoch dovážaných na Slovensko sa Helena snaží informovať aj prostredníctvom blogovania.
Zobraziť galériu (4)
O druhotriednych výrobkoch dovážaných na Slovensko sa Helena snaží informovať aj prostredníctvom blogovania.  (Zdroj: Archív H.T.)

A čo má nové  v súkromí? Okrem toho, že 40-ku by jej tipoval málokto a vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým, radosť jej robí najmä synček Danielko. Tomu sa pyšná mamina nedávno postarala o skutočne dokonalý darček k ôsmym narodeninám. „Bol odprevádzať slovenskú futbalovú reprezentáciu. Pre celú rodinu to bol úžasný zážitok. Bola to súťaž na webe, dva týždne pred jeho narodeninami sme žili len tým a písali všetkým známym, nech zahlasujú. Nakoniec sa to podarilo a pred 17 000 ľuďmi na štadióne spieval hymnu, bolo to úžasné,“ zaspomínala si spokojná biznismenka, ktorej sa evidentne darí po všetkých stránkach. 

Viac o téme: Helena HupkováHelena Tomková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu