Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto je už príliš! Kuly z Desmodu nechápe takýchto hejterov

Mário Kuly Kollár Zobraziť galériu (8)
Mário Kuly Kollár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len prednedávnom kapela Desmod usporiadala mini koncert pri príležitosti rovno troch veľkých udalostí. Pokrstila svoj najnovší album Molekuly zvuku, dostala zaň platinovú platňu a uviedli na svetlo sveta i vinylovú platňu už spomínaného albumu. Keďže táto skupina patrí na Slovensku medzi najobľúbenejšie už niekoľko dlhých rokov, rozhodli sme sa vyspovedať jej lídra Mára Kulyho Kollára (46), ktorý nám prezradil aj niekoľko pikošiek zo súkromia či koncertov.

„Som prekvapený, že to takto vyšlo. Nemal som žiadne očakávania, nevedel som, ako to dopadne, ale musím povedať, že dobre. My sme hlavne chceli dobre zahrať a potom ukázať, že za pár mesiacov sme dostali platinovú platňu, z čoho sa veľmi tešíme,“ povedal nám na úvod Kuly, keď sme sa zaujímali, ako vníma to, že majú rovno trojnásobnú dôvod na radosť. 

Kuly - rozhovor (krst albumu)
Nie vždy sa však pod pódiom vyskytujú len fanúšikovia, ktorí milujú ich chytľavú hudbu. Na koncert sa im občas dostanú aj poriadni exoti. „Neviem prečo, ale niekedy sa pred pódium dostanú ľudia, ktorí nás vôbec nepoznajú, vôbec nás nepočúvajú a niečo proti nám majú,” prezradil nám spevák. 

Ak vás zaujíma, akých vulgárností sa na koncertoch kapela dočkala a čo mu na neprajníkoch najviac vadí, či chcete vedieť čosi z Kulyho súkromia o jeho manželke a synčekovi, pozrite si náš video rozhovor. 

Viac o téme: DesmodKulyLucia KollárováMário Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu