Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obrovská smola Kalisovej frajera: Takto dopadol Pašekov biznis po požiari!

Dušan Pašek a Miriam Kalisová Zobraziť galériu (10)
Dušan Pašek a Miriam Kalisová

BRATISLAVA - Hlava v smútku! Dušan Pašek (32), aktuálny partner moderátorky Miriam Kalisovej (32), sa po skončení hokejovej kariéry vrhol na podnikanie. V bratislavskom nákupnom centre si otvoril kaviareň a tešil sa z priazne mnohých zákazníkov. Po utorkovom požiari sú však priestory kompletne zničené. Pozrite, ako to tam teraz vyzerá.

Bývalý hokejista Dušan Pašek je už nejaký ten týždeň zamilovaný do moderátorky Miriam Kalisovej. Šťastné chvíle v súkromí však teraz strieda hlava v smútku kvôli biznisu. 

V utorok totiž vypukol požiar v nákupnom centre, kde Dušan prevádzkuje svoju kaviareň. A tá dopadla naozaj katastrofálne. „Keď začali hasiť, tak mi celý strop padol,” povedal pre topky.sk Pašek. 

Obrovská smola Kalisovej frajera:
Zobraziť galériu (10)

Škody zatiaľ vyčísliť nevie, isté však je, že roboty tam bude požehnane – stropy, elektroinštalácia, vzduchotechnika... Koľko času si opravy vyžiadajú, si zatiaľ mladý podnikateľ netrúfa odhadnúť. „Mám hlavu v smútku, ale zapojím celého seba, aby to bolo čím skôr hotové,” povedal nám. „Je to smutný príbeh, ale ideme ďalej,” dodal.

Pašek kaviareň po požiari

Viac o téme: Dušan PašekMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu