Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kalisová po rozvode randí s Pašekom: Exhokejista prehovoril o vzťahul!

Miriam Kalisová a Dušan Pašek tvoria pár Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová a Dušan Pašek tvoria pár (Zdroj: Instagram DP)

BRATISLAVA – Sú zamilovaní! Moderátorka Miriam Kalisová (32) dlho za nevydareným manželstvom s fitnes trénerom Martinom Šmahelom (34) nesmútila. Napriek tomu, že už rok žili od seba, iba nedávno ich súd rozviedol. Dnes je už opäť šťastná a zamilovaná. Jej srdce si získal bývalý hokejista Dušan Pašek (32). A toto o ich čerstvom vzťahu prezradil!

Pred necelými dvoma mesiacmi sa skončilo 4-ročné manželstvo markizáckej moderátorky Miriam Kalisovej a Martina Šmahela a už má brunetka nový vzťah. Ako sme vás včera informovali, pár tvorí s bývalým hokejistom Dušanom Paškom ml. Ten nie je neznámy ani šoubiznisovej verejnosti, keďže v minulosti randil s niekoľkými známymi kráskami.

Športovec tvoril pár s finalistkou Miss Universe SR Petrou Polákovou, predtým bol s finalistkou Miss Slovensko Barborou Olejníkovou a v minulosti randil aj so superstaristkou Barborou Balúchovou. 

Dnes je však zamilovaný do známej markizáčky a svoju lásku k Miriam vôbec neskrýva. „Je pravda, že s Mirkou tvoríme pár. Sme v kontakte už dlhšie a vnímam ju ako úžasnú ženu,“ prezradil topkám Pašek o jeho čerstvom vzťahu a láske k brunetke. Prajeme, nech im to čo najdlhšie vydrží!

Dušan Pašek sa svojou láskou Miriam Kalisovou pochválil na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (6)
Dušan Pašek sa svojou láskou Miriam Kalisovou pochválil na sociálnej sieti.  (Zdroj: Instagram DP)

Viac o téme: Dušan PašekMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu