Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kalisová a jej nová láska s Pašekom: Tu to celé začalo?! Máme FOTO!

Miriam Kalisová a Duša Pašek Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová a Duša Pašek (Zdroj: Instagram DP)

BRATISLAVA – Pred pár dňami vyšlo najavo, že rozvedená markizácka moderátorka Miriam Kalisová (32) je opäť zamilovaná. Pár tvorí s bývalým hokejistom Dušanom Pašekom ml. (32), čo nám priznal aj samotný športovec. Hoci obaja o čerstvom vzťahu rozprávať veľmi nechcú, topky.sk zistili, kde ich láska a vzájomné iskrenie začalo. Pozrite, máme dôkaz!

Pred necelými dvoma mesiacmi sa skončilo 4-ročné manželstvo markizáckej moderátorky Miriam Kalisovej a Martina Šmahela. Vtedy zrejme iba málokto tušil, že brunetka už má vo výhľade nového chlapa. A bol ním práve bývalý hokejista Dušan Pašek ml.

Keď sa bývalý aktívny športovec Pašek, ako aj markizáčka Kalisová koncom mája objavili na charitatívnej akcii Nepočujúce dieťa na Železnej studničke a dokonca sedeli aj vedľa seba, nikto by zrejme nepredpokladal, že o pár mesiacov neskôr budú tvoriť pár. Hoci, keď sa človek na to pozrie spätne, náznaky tam už boli - letmo sa dotýkali jeden druhého a bolo vidieť, že to ani jednému neprekáža, a rovnako tak rozdávali úsmevy na všetky strany.

Preto nás zaujímalo, či práve tu sa spoznali. „Sme v kontakte už dlhšie,“ priznal topkám Pašek, ktorý mal Miriam vo „výhľade” zrejme už skôr, no nepriznal, kedy presne sa dali dokopy. Ale to nemení nič na tom, že práve tu iskrenie a ich láska mohla začať. Aspoň na fotografiách, ktoré majú topky k dispozícii, obaja pôsobia, že už vtedy mali k sebe blízko. Veď posúďte sami! Zábery si možete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Miriam KalisováDuša Pašek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu