Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Znechutený Palonder si pustil ústa na špacír: Drsná pravda o našom šoubiznise!

Tomáš Palonder a Kristína Greppelová Zobraziť galériu (6)
Tomáš Palonder a Kristína Greppelová

BRATISLAVA - O tom, ako funguje rodinkárstvo v slovenskom šoubiznise, sa toho v minulosti povedalo už viac než dosť. Väčšinou však ide len o neoverené informácie zo zákulisia, ku ktorým sa málokto odváži verejne prihlásiť. To však neplatí pre Tomáša Palondera (37), ktorý nám na rovinu povedal, ako to medzi hercami funguje!

Tomáš Palonder - fóbie
Keď sme sa Tomášom stretli, zaujímalo nás, ako je na tom s pracovnými ponukami. V tretej sérii markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome totiž od začiatku patril k favoritom a rozhodne aj medzi najvýraznejších súťažiacich. No hoci by si človek myslel, že nárast popularity mu priniesol nové pracovné príležitosti, pravdou je úplný opak.

Talentovaný spevák sa ani nesnažil skryť sklamanie nad tým, ako po šou dopadol. „Jasné, topím sa v práci normálne... Včera mi volal Spielberg, ale nemohol som to dokončiť, lebo už mi zvonil druhý telefón. Scorsese mi volal... tak som s ním ešte chvíľku pokecal a medzitým zase ďalší telefonát od režiséra. Proste, stále mi niekto volá a niečo ponúka,“ povedal s iróniou a hneď aj vysvetlil, prečo sa po Tvojej tvári neobjavuje na obrazovkách častejšie.

Tomáš Palonder patril v Tvojej tvári k najväčším favoritom celej šou.
Zobraziť galériu (6)
Tomáš Palonder patril v Tvojej tvári k najväčším favoritom celej šou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Nie, nie. Tak to je na Slovensku, ako to je... Vládne tu rodinkárstvo, takže nedávajme si ružové okuliare, že je to nejaké ružové,“ povedal na rovinu.  „Všetci veľmi dobre vidíte, koľko hercov kde hrá, že sa stále točia tí istí dokolečka-dokola a iným sa nedá príležitosť. Takže takto to je a asi to tak aj zostane. Neviem, kto to vymyslel, prečo to tak je, ale stále tí istí,” netajil svoje sklamanie Palonder, ktorého je v ústraní podľa množstva fanúšikov obrovská škoda. 

Ak vás zaujíma, z čoho má Tomáš obrovskú fóbiu, ktorú doteraz nevie prekonať, kliknite si na VIDEO vyššie. 

Viac o téme: Kristína GreppelováTomáš Palonder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu