Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bitka známeho speváka vyjde poriadne draho: 50 000 za vykĺbené rameno!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao (Zdroj: Facebook)

PRAHA – Kto si odniesol väčšiu hanbu? To je otázka, ktorá sa naskytuje pri pohľade na dôsledky bitky medzi kulturistom Filipom Grznárom a Benom Cristovaom (30), ktorí si to medzi sebou nedávno poriadne rozdali. Kým exotický spevák svojho súpera v ringu vymlátil ako žito, verejnosť sa nevie zhodnúť, či sa vôbec zápas dá nazvať férovým.

Kontroverzný bývalý kulturista totiž pred pár týždňami nečakane vyzval speváka na zápas v takzvanom grapplingu. Ten však Ben odmietol. „Pravdepodobne by som tento zápas prehral, a keď aj nie a urobil by som trebárs remízu, tak by ma to stálo nejakú ruku alebo nohu a to mi zato nestojí,” odôvodnil svoje rozhodnutie. To mu však nebránilo v tom, aby vyšiel s protinávrhom a vyzval Grznára na zápas v brazílskom jiu-jitsu.

Na tom by nebolo nič čudné, pokiaľ by Cristovao v tomto bojovom umení nezískal minulý rok titul majstra Európy, čo niektorým fanúšikom prišlo poriadne nefér. Kulturista však napriek tomu nezaváhal, Benovu výzvu i napriek nevýhode prijal, a tak sa pred pár dňami obaja športovci stretli v ringu. A výsledok? Víťazstvo pre Bena a vykĺbené rameno pre Grznára.

Ben Cristovao nedal Grznárovi žiadnu šancu.
Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao nedal Grznárovi žiadnu šancu.  (Zdroj: YouTube)

Ten však aj napriek vyslúženej hanbe zo súboja neodíde naprázdno. Cristovao mu totiž už pred stretnutím len za zápas ponúkol mastných 50 000 kč a v prípade, že by Bena položil na lopatky, by si Filip odniesol ďalších 50 000 navyše. To sa však nestalo, keďže spevák zložil kulturistu k zemi už po 40 sekundách a súboj bol ukončený po necelej minúte a pol.

Grznár nakoniec sám priznal, že na určitý čas bude musieť so zápasením skončiť a čaká ho pomerne dlhá rekonvalescencia. Napriek jeho nie príliš slávnej povesti však treba povedať, že uznanie si zaslúži už len preto, že výzvu na v podstate vopred prehraný boj bez všetkého prijal. 

Filip Grznár skončil s vykĺbeným ramenom.
Zobraziť galériu (5)
Filip Grznár skončil s vykĺbeným ramenom.  (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: Ben Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu