Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ako schudnúť pred letom? Recept Simony Krainovej a Alice Bendovej, ako sa zázračne zbaviť tuku.

Zobraziť galériu (6)

Pred letom všetci snívame o super tele do plaviek. Mnohí z nás v jari vyrazia behať alebo cvičiť do posilovní. Snaha schudnúť sa nevyhýba ani našim slávnym.

Ako schudnúť pred letom?
Zobraziť galériu (6)

Ako jednoducho obísť drinu a pot?

Ako vie vyzrieť na vzdorujúce tuky Simona Krainová, Alice Bendová alebo napríklad Michal David? Chudnutie a s ním spojené športovanie sú jednoznačne najčastejšiou snahou. Mnohí ale jako rýchlo začnú tak rýchlo aj skončia. Ani celebrity sa nerodia s doživotnou dokonalosťou alebo pevnou vôľou. Aj naši slávni riešia nejaké tie centimetre až kilá navyše. Avšak slávny vie často obísť drinu a pot a chudnúť zázračne rýchlejšie. Nie je to však zázrak a dnes už ani tajomstvo, že za dokonalou postavou stojí SlimLipo. Čo to je?

Viac o SlimLipo na  www.yesvisage.sk/slimlipo

Ako schudnúť pred letom?
Zobraziť galériu (6)

Zbohom vzdorovitému tuku

Laserová liposukcia SlimLipo je najpopulárnejšia liposukcia dneška. Je rýchla, efektívna a mini-invazívna. Tieto skúsenosti potvrdzuje aj populárna česká herečka Alice Bendová. "Nad jazvou po dvoch cisárskych rezoch sa mi utvoril tuk. Aj napriek diéte a snahe túto oblasť vycvičiť sa mi nedarilo tento spurný tuk rozpustiť. Preto som sa rozhodla zvoliť toto jednoduché riešenie, "vysvetlila herečka. Aj napriek tomu, že sa jedná o liposukciu, nie je to podľa Alice nijako náročný zákrok: "Nenechala som sa nijako obmedziť, už druhý deň som na pľaci natáčala seriál." 

Ako schudnúť pred letom?
Zobraziť galériu (6)

Simona Krainová na liposukciu?

Bohaté skúsenosti s liposukciou SlimLipo má na svojej obľúbenej klinike aj topmodelka Simona Krainová. "Už som túto liposukciu odporučila kamarátkam a odchádzali vždy spokojné. Neváhala som tak ani u svojej sestry. Ja som bola v detstve jej pokusný zajačik, s liposukciou bola ona môj. A potvrdila výsledky kamarátok, "zverila sa so smiechom Simona. Zároveň priznala, že aj ona sa po deťoch musí telu venovať viac a liposukciu má v zálohe tiež. Je otázkou, či sa o tom dozvieme alebo nie. Z mužskej časti slávnych sa touto liposukciou netají napríklad Michal David či Petr Kotvald.

Ako schudnúť pred letom?
Zobraziť galériu (6)

Slovo odborníka

Na Klinike Yes Visage v Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave,  laserovú liposukciu SlimLipo absolvovalo mnoho známych osobností, ale nie každý ju prizná. Možno ju ľahko utajiť, pretože nevyžaduje narkózu ani pobyt na klinike, trvá iba 2 hodiny, po ktorých môžete ihneď domov a na druhý deň normálne fungovať. "Najväčšou prednosťou liposukcie  SlimLipo je funkcia samotného laseru. Liposukcia "vysaje" tuk a laser nielen, že zaručuje presnosť, šetrnosť a minimalizáciu modrín, ale predovšetkým laser stiahne pokožku, spevní ju a ľahšie ju priľne späť, "doplňuje výhody špecialista na liposukcia MUDr. Martin Paciorek z bratislavskej  Kliniky Yes Visage.

Viac o laserovej liposukcii SlimLipo na  www.yesvisage.sk/slimlipo

Ako schudnúť pred letom?
Zobraziť galériu (6)

Tip: liposukcia zadarmo

"Často vídame, ako sú nové krivky po liposukcii tým pravým impulzom pre zmeny k lepšiemu životnému štýlu, "opisuje skúsenosti MUDr. Paciorek. Niet preto divu, že si u neho celebrity na Klinike Yes Visage podávajú dvere. Najviac úspešne vykonaných liposukcioií SlimLipo na Slovensku a v Česku bolo vykonané práve na tejto klinike. Nezáväzná konzultácia je bezplatná. Ale nielen to! Zadarmo môžete mať aj samotnú liposukciu alebo napríklad nové prsia či omladenie tváre. Ako? V súťaži o premenu. Viac informácií nájdete na webe kliniky.

Súťažte na www.yesvisage.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu