Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na obrazovkách za sexi kočky, ale bez mejkapu... Juj, aj krásky z Jojky sú len obyčajné ženy!

Súťažiace novej jojkárskej zoznamky Take me out bez mejkapu. Zobraziť galériu (26)
Súťažiace novej jojkárskej zoznamky Take me out bez mejkapu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Minulý týždeň sa na Kolibe dotočila nová zoznamovacia šou televízie Joj s názvom Take me out. Natáčania sa zúčastnilo viac ako 30 krásnych žien, ktoré pred kamerami ohurovali svojím výzorom. No aj ony sú mimo žiary reflektorov len obyčajné ženy. Podarilo sa nám ich totiž nafotiť, ako vyzerajú ešte pred tým, ako si ich zoberú do parády šikovné vizážistky. Veď pozrite sami!

Môžete byť pokojné! Mnohé dámy pri sledovaní televízie prepadá nepríjemný pocit z toho, ako vyzerajú - všetky prezentované slečny totiž na obrazovkách vyzerajú bezchybne, sú perfektne nastajlované a dokonalo nalíčené. No aj ony sú mimo kamier len obyčajné ženy.

Na Kolibe sa minulý týždeň dotočila nová zoznamovacia šou televízie Joj s názvom Take me out. Tridsať krások sa počas každej epizódy zoznámi vždy so štyrmi slobodnými mužmi, ktorí si napokon vyberú jedno dievča, s ktorým pôjdu na rande. 

Účastníčky pred kamerami vyzerajú naozaj krásne... Nám sa ich však podarilo nafotiť ráno, ešte pred tým, ako si ich do parády zobrali vizážistky. No a jedno je isté, ani ony nie sú bez líčidiel také dokonalé. Veď presvedčte sa sami! Fotky nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Na obrazovkách za sexi kočky, ale bez mejkapu... Juj, aj krásky z Jojky sú len obyčajné ženy!

Viac o téme: Gabriela BullováZuzana ŽilinčíkováTake me out
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu